Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Δεν πληρώνουν οι ξένες εταιρείες στοιχημάτων το διπλό της Θέλτα!

Δεν πληρώνουν οι ξένες εταιρίες στοιχημάτων το διπλό της Θέλτα! Παρότι ο αγώνας διακόπηκε στο 82΄, με τη Θέλτα να προηγείται στο σκορ με 3-0 κι ενώ τα υπόλοιπα οκτώ λεπτά παίχτηκαν σήμερα το μεσημέρι (τελικό σκορ 3-0), οι ξένες εταιρίες έσπευσαν να πληρώσουν από... εχθές τα παρολί που έκλειναν πάνω στη Θέλτα, δεν περίμεναν να παιχτούν τα σημερινά οκτώ λεπτά του αγώνα, υπολογίζοντας την Θέλτα ως... μονάδα! Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στην εφημερίδα από... αγανακτισμένους παίκτες. Η απάντησή μου; Να προσέχετε που βάζετε την υπογραφή σας και το... στοίχημά σας! Έτσι αντιμετωπίζουν τους παίκτες οι εταιρίες με τις... ανταγωνιστικές αποδόσεις που σέβονται τους πελάτες τους! Αυτούς θέλουν να φέρουν στην Ελλάδα! Να τα θυμάστε αυτά στη συνέχεια. Α και να μην το ξεχάσω! Όταν έχετε πρόβλημα με τον ΟΠΑΠ, τα βάζετε με τους Πράκτορες. Τώρα βάλτε τα με τα κομπιούτερ σας! Ρίξτε και κάνα μπινελίκι στο λάπ τοπ σας για να ξεσπάσετε!!! 
ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: