Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ : ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ…


Είναι σε όλους σας γνωστό πως το ζωντανό στοίχημα, δηλαδή το στοίχημα κατά την εξέλιξη αθλητικών κυρίως γεγονότων, βρίσκεται προ των πυλών των Πρακτορείων και ακριβώς με την σέντρα του EURO, θα μπορούμε να στοιχηματίζουμε και κατά τη διάρκεια, κατά την εξέλιξη δηλαδή, των αγώνων της διοργάνωσης.

Λεπτομέρειες για το πώς θα παίζεται το ζωντανό στοίχημα θα μάθουμε όλοι φαντάζομαι από επίσημη ανακοίνωση της ΟΠΑΠ, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζωντανό στοίχημα που θα προσφέρεται στα Πρακτορεία, δεν θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει από το ζωντανό στοίχημα που προσφέρουν οι ξένες εταιρίες στοιχημάτων.

Βέβαια αυτό θα πρέπει να συνδυαστεί και με διάφορες προωθητικές ενέργειες, όπως είναι η άμεση νίκη, η προσφορά μέσω π.χ. των Πρακτορείων ή του Τύπου,  κουπονιών με ένα μικρό χρηματικό ποσό που θα προορίζεται αποκλειστικά για το ζωντανό στοιχηματισμό κτλ, έτσι ώστε αυτή η νέα προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στα Πρακτορεία. Και για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμη τις δυνατότητες που έχει το ζωντανό στοίχημα, να σημειώσω εδώ δύο απλά παραδείγματα. Στο ζωντανό στοίχημα, οι αποδόσεις που ισχύουν ακριβώς με την έναρξη των αγώνων είναι ίδιες με τις αποδόσεις που ισχύουν πριν την έναρξη των αγώνων κι έτσι προλαβαίνουν να στοιχηματίζουν κι όσοι δεν πρόλαβαν την έναρξη κάποιου παιχνιδιού, ενώ ορισμένες μορφές στοιχηματισμού, όπως π.χ. είναι το over 0,50 -1,50 – 2,50 γκολ, πρώτος σκόρερ κτλ, δίνουν τη δυνατότητα στους κερδισμένους Παίκτες, να εξοφλούν τα δελτία τους κατά την εξέλιξη των αγώνων και φυσικά να ποντάρουν και πάλι σε άλλα γεγονότα, μέχρι τη λήξη των αγώνων! Μόνο και μόνο αυτά τα δύο στοιχεία, δίνουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο ζωντανό στοίχημα κι εύκολα λοιπόν αντιλαμβάνεται κανείς τα θετικά του σημεία.

Εδώ θα μπορούσε κάποιος να επικαλεστεί αυτό που είχα γράψει σε προηγούμενο σημείωμα, το ό, τι δηλαδή να μην περιμένουμε και θαύματα ειδικά αυτή την εποχή που επικρατούν στη χώρα μας δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Όμως το ζωντανό στοίχημα πιστεύω πως έχει τη λύση και για αυτό! Έχουν μειωθεί αναμφισβήτητα τα χρήματα που μπορούν πλέον να διαθέσουν οι Παίκτες για το στοίχημα, υπάρχει όμως και μία… δεξαμενή Παικτών που δεν είναι πια πελάτες των Πρακτορείων, αλλά παίζουν στο ιντερνετικό και στο παράνομο στοίχημα. Ο κύριος στόχος για την ΟΠΑΠ πρέπει να είναι ο εξής! Να μπορέσει η ΟΠΑΠ να… βάλει χέρι σε αυτή τη… δεξαμενή και να καταφέρει να επιστρέψει ένας σημαντικός αριθμός αυτών των Παικτών στα Πρακτορεία, ώστε με αυτό τον τρόπο, να καλυφτεί ένα μέρος τουλάχιστον, της απώλειας των εσόδων εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης, με την επιστροφή των παλαιών Παικτών και Πελατών της, στα Πρακτορεία!

Κι επίσης εδώ, θέλω να σταθώ και στα πλεονεκτήματα που δίνει το ζωντανό στοίχημα, όχι μόνο στα Πρακτορεία, για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω, αλλά και στους Παίκτες. Αν το ζωντανό στοίχημα παιχτεί ανταγωνιστικά, κι έχω διαβεβαιώσεις περί αυτού, χωρίς πάντως να θέλω να δημιουργήσω φρούδες ελπίδες, τότε τα πλεονεκτήματα για τους Παίκτες είναι μεγάλα. Πρώτα απ’ όλα, γνωρίζετε όλοι πως τουλάχιστον στην Ελλάδα τα Πρακτορεία δεν είναι… ναοί του τζόγου! Είναι προπαντός στέκια φίλων, Παικτών, φιλάθλων κτλ! Είναι στέκια στα οποία ο Πράκτορας δεν παίζει το ρόλο του… ξεφορτώματος του Παίκτη από τα… ψιλά που έχει επάνω του. Ο Πράκτορας δεν κοιτάζει αποκλειστικά και μόνο το πώς θα τα πάρει από τον Παίκτη κι αύριο έχει ο… Θεός! Είναι πρόσωπο που το αντίθετο, βοηθάει τον Παίκτη στο να στοιχηματίσει σωστά. Συμβουλεύει, προτείνει, συζητάει, πατάει και το… φρένο στον ασυλλόγιστο στοιχηματισμό! Με δύο λόγια, στα Πρακτορεία ο Παίκτης έχει να κάνει με ανθρώπους, με γνωστούς, με φίλους κι όχι με άψυχα αντικείμενα όπως είναι οι υπολογιστές. Μην κάθομαι τώρα να απαριθμώ τα πλεονεκτήματα και τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν τα Πρακτορεία σε σχέση με τη μοναξιά του… αδίστακτου υπολογιστή γιατί θα με πάρει το πρωί!

Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα πως η άσχημη οικονομική κατάσταση των Πελατών των Πρακτορείων έχει επηρεάσει μεν αρνητικά την κίνηση στο στοίχημα, αλλά υπάρχουν και Παίκτες που μπορούν να προστεθούν στα πελατολόγια των Πρακτορείων και να καλύψουν, ως ένα βαθμό τουλάχιστον, την… χασούρα εξαιτίας της κρίσης. Φτάνει φυσικά ο ζωντανός στοιχηματισμός να μπει σοβαρά κι επαγγελματικά στα Πρακτορεία, να διαπιστώσει κι ο ίδιος ο Παίκτης πως πάει να γίνει μία σοβαρή προσπάθεια κι όχι μία προσπάθεια απλώς για να χαμε να λέγαμε. Γιατί αν βλέπει ο Παίκτης στα κουπόνια να γράφεται π.χ. πως ο τελικός του Κυπέλλου Τουρκίας θα γίνει στην… Άνκαρα, αντί για την Άγκυρα, ή το ότι ο αγώνας 140 θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο κι ενώ αυτός ο αγώνας τελικά δεν γίνεται σε ουδέτερο, αλλά στη φυσική έδρα της γηπεδούχου, τότε ο Παίκτης μόνο σοβαρά δεν μπορεί να πάρει το προϊόν που του προσφέρεται! Όχι πως είναι τραγικά λάθη η Ανκαρα με την Άγκυρα ή αν κάποιος αγώνας γράφτηκε εκ παραδρομής πως θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο. Άλλωστε ποιος είναι αυτός που δεν κάνει λάθη στη δουλειά του. Αλλά θέλω να πω με απλά παραδείγματα, πως πρέπει να προσεχθεί και η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ για να πετύχει το εγχείρημα, τουλάχιστον όσον αφορά την επιστροφή των Παικτών στα Πρακτορεία. Αλλιώς, αν φτιαχτεί απλώς και μόνο για να λέμε πως παίζουν ζωντανό στοίχημα και τα Πρακτορεία και τελικά γίνουν (και πάλι) όλα στο πόδι, τότε οι αρμόδιοι θα έχουν κάνει, για μία ακόμη φορά, μία τρύπα στο νερό!!!

Τελειώνοντας, θέλω να επισημάνω πως την περασμένη Τρίτη, εκπρόσωποι της ΟΠΑΠ και των Πρακτόρων είχαν συνάντηση με εκπροσώπους συνδρομητικού καναλιού, για τους… γνωστούς λόγους, όπως και το ότι η ΠΟΕΠΠΠ συνεχίζει με αμείωτη ένταση την ενημέρωση των βουλευτών όλων των κομμάτων για την πάταξη του παράνομου στοιχήματος και την προστασία του μονοπωλίου. Το τελευταίο βέβαια θα έπρεπε να ήταν αποκλειστικά και μόνο «δουλειά» της ΟΠΑΠ, καθώς τα δικά της συμφέροντα πλήττονται από την ασυδοσία που κυριαρχεί στη χώρα μας, αλλά αφού η ΟΠΑΠ δεν έχει καταφέρει τίποτα το θετικό προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και μία δεκαετία τώρα, αυτό το έργο το έχουν αναλάβει οι Πράκτορες κι αν λάβουμε υπόψη μας και την απόσυρση της πρόσφατης και σχετικής με το θέμα εγκυκλίου του Υπουργείου Οικονομικών, την κάνουν και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα…


ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: