Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Κληρωτίδες νέας εποχής για ΤΖΟΚΕΡ – ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

"Συνταξιοδοτούνται" μετά από περίπου δυο δεκαετίες ευδόκιμης υπηρεσίας, οι παλιές και ευρύτατα γνωστές κληρωτίδες για τα παιχνίδια ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟκαι ΠΡΟΤΟ της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Πέρα από την εμφάνιση, οι νέες κληρωτίδες ουσιαστικά αντικατοπτρίζουν τη διαφορά τεχνολογίας που έχει επέλθει μεταξύ των διαφορετικών εποχών κατασκευής τους και συγκεκριμένα διαθέτουν:

Εξελιγμένους μηχανισμούς λειτουργίας

Σύγχρονη και σύνθετη σχεδίαση ως προς την εμφάνισή τους

Αυτοματοποιημένη χρήση τους μέσω Η/Υ

Πιστοποίηση με σύγχρονα κριτήρια

Στο στούντιο της ΟΠΑΠ Α.Ε. - στο κεντρικό κτίριο της εταιρείας, στη λεωφόρο Κηφισού 62 - θα βρίσκονται πάντα ανά δυο για κάθε παιχνίδι οι νέες κληρωτίδες, έτσι, ώστε, να διασφαλίζεται απολύτως η ακώλυτη κλήρωση των αριθμοπαιχνιδιών της ΟΠΑΠ, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, αλλά και κάθε άλλης κλήρωσης (όπως σημεία ΠΡΟΠΟ) όταν παρίσταται ανάγκη.

Οι νέες κληρωτίδες των δημοφιλών και επιτυχημένων παιχνιδιών της ΟΠΑΠ ΑΕ θα αρχίσουν να χρησιμοποιούνται από το Σάββατο 21 Απριλίου.

Όσο για τις παλιές κληρωτίδες, οι οποίες με ασφάλεια διεκπεραίωσαν ως τώρα τις κληρώσεις, θυμίζουμε ότι μπήκαν στην "υπηρεσία" της ΟΠΑΠ Α.Ε. στις:

5/12/1990 για το ΛΟΤΤΟ

10/6/1992 για το ΠΡΟΤΟ και

16/11/1997 για το ΤΖΟΚΕΡ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: