Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΑΞΙΔΙΑ

Από 17/4 έως και 26/5 όποιος παίζει στοίχημα,μπαίνει και στην κλήρωση με το δελτίο του για να κερδίσει ταξίδι για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, ταξίδι για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μόναχο καθώς και ταξίδια στην Πολωνία για την παρακολούθηση των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος για το EURO 2012.
Aπό 17/04 με την κατάθεση δελτίου ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ οποιασδήποτε αξίας,οι παίκτες συμμετέχουν σε ηλεκτρονική κλήρωση που θα διενεργείται κάθε εβδομάδα από το μηχανογραφικό κέντρο της ΟΠΑΠ Α.Ε. και θα βγαίνουν οι νικητές για τα ταξίδια για τα 3 παραπάνω αθλητικά γεγονότα.
Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ όλα τα δελτία στοιχήματος που παίζουν αυτό το διάστημα για να ελέγξουν εάν το δελτίο τους είναι ένα από τα τυχερά δελτία της εβδομάδας στους πίνακες κερδιζόντων της κάθε κλήρωσης που θα αναρτώνται κάθε Τρίτη στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ καθώς και στην ιστοσελίδα www.opap.gr. 
Η ανακήρυξη των τυχερών δελτίων θα γίνεται με τον αριθμό πρακτορείου που παίχτηκε,τον αριθμό διαγωνισμού (Α.Δ.) και τον αριθμό του δελτίου,στοιχεία που αναγράφονται πάνω σε κάθε δελτίο.
Σε περίπτωση που το δελτίο σας κερδίζει κάποιο από τα ταξίδια θα ενημερώνεστε από τον πράκτορα για το τι ενέργειες πρέπει να κάνετε ώστε να κατοχυρώσετε το δώρο.


Περισσότερες πληροφορίες για την προωθητική ενέργεια θα βρείτε σε λίγες μέρες στα ειδικά έντυπα που θα υπάρχουν σε όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: