Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Έναρξη προωθητικής ενέργειας στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ξεκίνησε σήμερα η νέα προωθητική ενέργεια της ΟΠΑΠ Α.Ε. για το παιχνίδι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ όπου κάθε βδομάδα θα κληρώνει τα τυχερά δελτία,των οποίων ο κάτοχος μπορεί να κερδίσει ένα ταξίδι για 2 μεγάλα επικείμενα αθλητικά γεγονότα(να σημειώσουμε ότι την περασμένη βδομάδα με ανακοίνωση του οργανισμού ακυρώθηκαν τα ταξίδια για το Μόναχο και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω ασυμφωνίας στις τιμές με το ταξιδιωτικό γραφείο).


Έτσι κάθε βδομάδα οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ διεκδικούν ταξίδια για την Κων/πολη και τον τελικό του Φάιναλ Φορ, καθώς και για την Πολωνία για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στο EURO 2012.


Περισσότερες πληροφορίες σε προηγούμενη ανάρτηση και στα ειδικά έντυπα που θα βρείτε στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να διεκδικήσετε τα δώρα από σήμερα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πετάτε τα δελτία στοιχήματος χαμένα/κερδισμένα γιατί με τα στοιχεία που αναγράφονται πάνω σε αυτά θα βγαίνουν οι νικητές κάθε βδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: