Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Η κλήρωση της Εθνικής Ελλάδος για το Euro 2012


Πολωνία, Τσεχία και Ρωσία είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδος για το Εuro 2012 με τα χαμόγελα σαφώς να είναι έντονα. Πρεμιέρα στην τελική φάση με το ματς Πολωνία-Ελλάδα στις 8 Ιουνίου στη Βαρσοβία.
Στον πρώτο όμιλο της τελικής φάσης του Euro 2012 κληρώθηκε η Εθνική Ελλάδος με αντιπάλους την Πολωνία, την Τσεχία και την Ρωσία.

Πρεμιέρα στο Euro 2012 με την αναμέτρηση Πολωνία-Ελλάδος στις 8 Ιουνίου. Έκδηλα τα χαμόγελα της ελληνικής αποστολής και σαφώς "γουρλής" ο Μάρκο Φαν Μπάστεν που έβγαζε τα μπαλάκια.

Καυτοί" όμιλοι οι Β' και Γ' στην κλήρωση με την Ολλανδία στο Β' που ήταν επικεφαλής να αντιμετωπίζει τους Γερμανία, Δανία και Πορτογαλία του Ρονάλντο.

Στο Γ' γκρουπ η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία την Ιρλανδία του Τραπατόνι και την Κροατία. Τέλος στον Δ' γκρουπ η συνδιοργανώτρια Ουκρανία καλείται να αντιμετωπίσει τους Σουηδία, Αγγλία και Γαλλία.

Τα γκρουπ όπως βγήκαν από την κλήρωση:

ΓΚΡΟΥΠ Α

Πολωνία

ΕΛΛΑΔΑ

Ρωσία

Τσεχία

ΓΚΡΟΥΠ Β

Ολλανδία

Γερμανία

Δανία

Πορτογαλία

ΓΚΡΟΥΠ Γ

Ισπανία

Ιταλία

Ιρλανδία

Κροατία

ΓΚΡΟΥΠ Δ

Ουκρανία

Σουηδία

Γαλλία

Αγγλία

Στην κλήρωση την Εθνική Ελλάδος εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος και ο συνεργάτης του Τάκης Φύσσας.

Παράλληλα, επίσημος καλεσμένος της UEFA ήταν ο πρώην τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος, Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος ήταν μαζί με ακόμα δώδεκα πολύ σημαντικούς εκπροσώπους των προηγούμενων πρωταθλητών Ευρώπης.

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: