Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΑΠ

Τέσσερα νέα παιχνίδια στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ από την προσεχή Τρίτη

Το Power Spin και το Bowling στη σειρά των Monitor Games και το Flipper Drop και το Ducklings στη σειρά Go Lucky, είναι τα τέσσερα νέα παιχνίδια τα οποία θα μπορούν να επιλέγουν από την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου, για να δοκιμάζουν την τύχη τους, όσοι επισκέπτονται τα πρακτορεία της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Το Power Spin και το Bowling είναι τα δυο νέα γρήγορα, συναρπαστικά παιχνίδια στοιχηματισμού Monitor Games.

Το Power Spin είναι ο γνωστός και δημοφιλής τροχός, που σε κάθε περιστροφή του, ο σταθερός δείκτης ορίζει έναν νικητήριο αριθμό. Ο τροχός περιέχει 24 αριθμούς χωρισμένους σε 5 ζώνες διαφορετικού χρώματος και με διαφορετικό πλήθος αριθμών. Ο παίκτης μπορεί να συμπληρώσει το ειδικό κουπόνι επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους στοιχηματισμού ή και συνδυαστικά, προβλέποντας τον νικητήριο αριθμό, τη ζώνη ή τις δύο ζώνες που θα περιέχουν τον νικητήριο αριθμό και τον λήγοντα του νικητήριου αριθμού.

Το δημοφιλές παιχνίδι Bowling, προσφέρεται πλέον και στις οθόνες των πρακτορείων. Ο αγώνας Bowling είναι μεταξύ δύο παικτών, όπου ο καθένας έχει δύο ευκαιρίες, ώστε να ρίξει τις 10 κορύνες. Αν ρίξει και τις 10 κορύνες με την πρώτη βολή έχει κάνει Strike, ενώ αν τα καταφέρει με τη δεύτερη έχει κάνει Spare. Στη συνέχεια ακολουθεί και ο δεύτερος παίκτης. Στόχος τους είναι να κάνουν Strike ή να ρίξουν το μεγαλύτερο αριθμό κορυνών πετυχαίνοντας μεγαλύτερη βαθμολογία. Ο παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει ανάμεσα σε τρείς διαφορετικούς τύπους στοιχηματισμού, προβλέποντας το ακριβές σκορ, το άθροισμα κορυνών και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα παιχνίδια είναι προκαθορισμένης απόδοσης. Ο παίκτης γνωρίζει εκ των προτέρων ποιά είναι τα πιθανά κέρδη του, ενώ παράλληλα του προσφέρονται δυνατότητες για να πολλαπλασιάσει τα πιθανά κέρδη του. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε περισσότερες από μία κληρώσεις με τις ίδιες προβλέψεις συμπληρώνοντας το πεδίο των συνεχόμενων κληρώσεων.

Τα καινούρια παιχνίδια Flipper Drop και Ducklings έρχονται να συμπληρώσουν την γκάμα των παιχνιδιών της σειράς GO LUCKY που παίζονται στις ατομικές οθόνες ΤΑΧ, οι οποίες υπάρχουν στα πρακτορεία.

Το Flipper Drop είναι βασισμένο στο γνωστό παιχνίδι φλιπεράκι. Ο στόχος του παίκτη είναι να προβλέψει τα σημεία που θα χτυπήσουν οι μπάλες ή και τις τρύπες/οπές που θα καταλήξουν. Όπως και στα άλλα παιχνίδια GO LUCKY (Balloons, Goal, Crazy Bingo), το ελάχιστο κόστος συμμετοχής είναι 0,10 € ενώ ο παίκτης μπορεί να συμμετέχει με τη μέγιστη αξία των 2€ αυξάνοντας αντίστοιχα την αξία των αποδόσεων του.

Το Ducklings είναι ένα εικονικό παιχνίδι «άμεσης κλήρωσης», το οποίο εκτυλίσσεται σε ένα περιβάλλον λούνα Παρκ, όπου ο παίκτης στοχεύει τις πάπιες στην οθόνη, ώστε να αποκαλυφθούν οι νικητήριοι αριθμοί. Ο παίκτης εισάγει τη νέα κάρτα παίκτη της ΟΠΑΠ και επιλέγει το παιχνίδι Ducklings. Διαλέγει 6 αριθμούς από τους 60, ενώ έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την τυχαία επιλογή αριθμών από το σύστημα και την αξία του στοιχήματος. Στη συνέχεια, επιλέγει 6 πάπιες οι οποίες καθορίζουν τη νικήτρια στήλη. Στόχος του παίκτη είναι να προβλέψει σωστά και να αντιστοιχήσει τους 6 αριθμούς της επιλογής του, με αυτούς που θα αποκαλύψουν οι πάπιες – στόχοι. Τα κέρδη εξαρτώνται από το πλήθος των επιτυχιών και την αξία του στοιχήματος. Ο παίκτης μπορεί να συμμετέχει ποντάροντας μέχρι 1€ αυξάνοντας αντίστοιχα την αξία των αποδόσεων του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: