Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Σε λίγες μέρες BOWLING στα πρακτορεία ΟΠΑΠ


Νέο παιχνίδι MONITOR GAMES προστίθεται σε λίγες μέρες στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.Καθημερινά θα μπορείς να συμμετέχεις στο παιχνίδι Bowling συμπληρώνοντας το ειδικό δελτίο.
Το παιχνίδι αποτελείται από ρεαλιστική αναπαράσταση αγώνα Bowling μεταξύ 2 παικτών.Ο κάθε παίκτης έχει στη διάθεση του δύο ευκαιρίες να ρίξει τις 10 κορύνες που υπάρχουν στημένες στο τέλος του διαδρόμου.Το παιχνίδι ξεκινά με τον πρώτο παίκτη να ρίχνει την πρώτη βολή.Αν καταφέρει να ρίξει και τις 10 κορύνες με την πρώτη προσπάθεια, ο παίκτης έχει κάνει "STRIKE"., ενώ αν ρίξει και τις 10 κορύνες με τη δεύτερη προσπάθεια τότε έχει κάνει "SPARE".Ακολουθεί ο δεύτερος εικονικός παίκτης.Στόχος και των δύο είναι να πετύχουν "STRIKE" ή να ρίξουν το μεγαλύτερο αριθμό κορυνών,πετυχαίνοντας έτσι τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Μπορείς να παίξεις τους ακόλουθους τύπους στοιχηματισμού:
*ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ : προβλέπεις τον αριθμό των κορυνών που θα ρίξει τουλάχιστον ένας από τους 2 παίκτες.Μπορείς να στοιχηματίσεις είτε ότι ο παίκτης θα ρίξει όλες τις κορύνες με την πρώτη προσπάθεια (STRIKE), είτε ότι θα ρίξει όλες τις κορύνες με την δεύτερη προσπάθεια (SPARE) ή να προβλέψεις το σύνολο των κορυνών που θα ρίξει ο παίκτης.Ο συγκεκριμένος τύπος στοιχηματισμού σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις απλό παιχνίδι π.χ. τον αριθμό κορυνών 9 ή παιχνίδι συστήματος π.χ. τον αριθμό κορυνών 9 και το Strike.
*AΘΡΟΙΣΜΑ ΚΟΡΥΝΩΝ: προβλέπεις το συνολικό αριθμό κορυνών που θα ρίξουν και οι δύο παίκτες.Ο συγκεκριμένος τύπος στοιχηματισμού σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις απλό παιχνίδι π.χ. το άθροισμα κορυνών 8 ή παιχνίδι συστήματος π.χ. το άθροισμα κορυνών 8 και το εύρος κορυνών 9-11.
*ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: προβλέπεις το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού δηλαδή 1 για νίκη του παίκτη Α, "Χ" για ισοπαλία, και 2 για νίκη του παίκτη Β. Ο συγκεκριμένος τύπος στοιχηματισμού σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις απλό παιχνίδι π.χ. επιλογή Χ ή παιχνίδι συστήματος π.χ επιλογή 1 και επιλογή Χ (διπλή παραλλαγή).
Αν ο ένας παίκτης κάνει Spare (10 κορύνες) και ο άλλος Strike (10 κορύνες) νικητής είναι αυτός που έκανε Strike.

Mπορείς να παίξεις συνεχόμενες κληρώσεις ένα είδος στοιχηματισμού όπως επίσης και να βάλεις πολλαπλασιαστή ώστε να πολλαπλασιάσεις τα πιθανά κέρδη σου.

Το παιχνίδι BOWLING προσφέρει προκαθορισμένες αποδόσεις άρα ξέρεις πόσο μπορείς να κερδίσεις πριν παίξεις!Τα τελικά κέρδη σου εξαρτώνται από τον τύπο στοιχηματισμού που επέλεξες.Υπάρχει ειδικό πινακάκι με τις αποδόσεις για ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ,ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΚΟΡΥΝΩΝ και ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

H συμμετοχή ξεκινάει από 0,50€.

Περισσότερες πληροφορίες στα έντυπα που θα βρείτε στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: