Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Προθεσμία για Αστέρα και ΟΦΗ


Προθεσμία για τη Δευτέρα πήραν ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΟΦΗ στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Οι αποφάσεις θα εκδοθούν την Τετάρτη. Δείτε τι έγινε στην απολογία τους.

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.00 με την υπόθεση του Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας κατέθεσε DVD στην Επιτροπή και ζήτησε προθεσμία για την κατάθεση υπομνήματος ως τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου.

Υπόμνημα θα καταθέσει και ο ΟΦΗ. Οι άνθρωποι του κρητικού συλλόγου πάντως είχαν έτοιμο το υπόμνημα. Ωστόσο, οι αποφάσεις και των δύο ομάδων θα γίνουν γνωστές την Τετάρτη 12/10. Για την υπόθεση του Θρασύβουλου, ο οποίος επίσης εκδικάστηκε, αναμένεται απόφαση άμεσα.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: