Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Στο 3ο group η Ελλάδα για το ΕURΟ 2012


Σίγουρα στο 3ο group δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων του EURO 2012 θα είναι η Ελλάδα, όποιες ομάδες και να περάσουν από τα μπαράζ.

Οι διοργανώτριες Πολωνία και Ουκρανία θα είναι στο πρώτο group μαζί με Ισπανία και Ολλανδία.

Με μία πρώτη προσέγγιση τα group δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων του EURO 2012...

Group A: Πολωνία, Ουκρανία, Ισπανία, Ολλανδία

Group B: Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, (Κροατία)

Group C: Ρωσία, (Πορτογαλία), Ελλάδα, Σουηδία

Group D: Γαλλία, Δανία, (Τσεχία), (Τουρκία)

Κροατία και Πορτογαλία μόνο από τις 8 των μπαράζ είναι πιο ψηλά από την Ελλάδα, έτσι δεν φτάνουν για να την ρίξουν στο 4ο group.

Αν όμως περάσουν και οι δύο, τότε θα αφήσουν στο 4ο group την Γαλλία, ενώ όποια από τις υπόλοιπες ομάδες των μπαράζ περάσει θα είναι στο 4ο group.

Η κλήρωση για τους ομίλους θα γίνει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στο Κίεβο της Ουκρανίας, στις 19:00.

Τα μπαράζ

Η κλήρωση για τα μπαράζ, ή play-off όπως ονομάζονται, θα διεξαχθεί την Πέμπτη (13/10) στην Κρακοβία της Πολωνίας και οι αναμετρήσεις στις 11-12 Νοεμβρίου τα πρώτα ματς και 15 Νοεμβρίου οι ρεβάνς.

Ισχυροί: Πορτογαλία, Κροατία, Τσεχία, Τουρκία

Ανίσχυροι: Ιρλανδία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, Εσθονία

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: