Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Mε το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ από 7/5 πάμε ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ!


Με τον τίτλο «Το δελτίο σου σε στέλνει Νότιο Αφρική», το «Πάμε Στοίχημα» της ΟΠΑΠ Α.Ε. θα στείλει στη Νότια Αφρική συνολικά 600 παίκτες του, προκειμένου να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τους αγώνες της προκριματικής φάσης της Εθνικής Ελλάδος.

Οι τυχεροί θα προκύψουν από «άμεση νίκη» κατά την κατάθεση των δελτίων «Πάμε Στοίχημα» από τις 7 έως τις 27 Μαίου. Μοναδική προϋπόθεση είναι το κάθε δελτίο να αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 3 ευρώ.

Ο κάθε τυχερός θα λάβει από την ΟΠΑΠ Α.Ε. ένα πλήρες ταξιδιωτικό «πακέτο» (αεροπορικά εισιτήρια, μετακινήσεις εντός Νότιας Αφρικής, ξενοδοχεία, πρωϊνό, ξεναγήσεις και – φυσικά – εισιτήριο εισόδου σε έναν αγώνα).

Επίσης, η ΟΠΑΠ Α.Ε. αποφάσισε να διαθέσει σε 641.000 παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» που θα καταθέσουν δελτία στα πρακτορεία από τις 7 Μαΐου έως και τις 3 Ιουνίου – και με την προϋπόθεση ότι αυτά θα είναι αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 3 ευρώ – συνολικά 10 εκατ. ευρώ.

Και οι τυχεροί αυτής της κατηγορίας θα προκύψουν από «άμεση νίκη» κατά την κατάθεση των δελτίων τους στα πρακτορεία και τα ποσά που θα κερδίσει ο κάθε τυχερός θα κυμαίνονται από 10 έως 1.000 ευρώ, τα οποία θα μπορούν να πληρωθούν από οποιοδήποτε πρακτορείο.

Η επιλογή του Μαΐου ως μήνα των κληρώσεων των ταξιδιών στη Νότια Αφρική ήταν δεσμευτική για την ΟΠΑΠ Α.Ε., δεδομένου η διοργανώτρια χώρα και οι υπηρεσίες της – αλλά και οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία – ζητούν να γνωστοποιηθεί ο αριθμός των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν κάθε αγώνα, τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την ημερομηνία κατά την οποία θα φθάσουν στη χώρα.

Επιπλέον, οι τυχεροί θα πρέπει εγκαίρως να γνωρίζουν ότι θα ταξιδεύσουν στη Νότια Αφρική, προκειμένου να εξασφαλίσουν διαβατήριο (αν δεν διαθέτουν) και να προγραμματίσουν την απουσία τους από την εργασία τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο αναλυτικό έντυπο που θα βρείτε στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: