Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Πάμε Στοίχημα με EUROVISION




Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ με τον διαγωνισμό τραγουδιού ΕUROVISION OSLO 2010.Ποια χώρα πιστεύετε ότι θα είναι η νικήτρια του δεύτερου ημιτελικού της Πέμπτης 27/05?Ποια χώρα πιστεύετε ότι θα κερδίσει το διαγωνισμό στον τελικό του Σαββάτου 29/05?Ποια θα είναι η θέση της Ελλάδας στον τελικό?


Αν γνωρίζετε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις ελάτε και παίξτε σε ένα κουπόνι στοιχήματος τα γεγονότα που προτιμάτε και κερδίστε.Αναλυτικές αποδόσεις για κάθε γεγονός θα βρείτε στο έντυπο στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ή στο site http://www.pamestoixima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: