Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 22 ΜΑΙΟΥ 2010




Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ
ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 - FAX: 210 5229289
web: www.poeppp.org email contact@poeppp.org

Αθήνα 22/5/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΠΑΠ


Μεγάλος ενθουσιασμός αλλά και βαθειά συγκίνηση συγκλονίζουν αυτή τη στιγμή τις 5.000 οικογένειες των πρακτόρων. Η πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά απεργία μας που πανελλαδικά ξεπερνά ως τώρα το 98% για τα 5.100 πρακτορεία μας (μόνο 150 λειτούργησαν νωρίς το πρωί και τώρα δεν φτάνουν ούτε τα 50, τα περισσότερα σε απομακρυσμένες περιοχές) δίνει απάντηση στους συκοφάντες που λασπολόγησαν τον αγώνα μας.

Οι πράκτορες αγωνίζονται για να ξαναζωντανέψουν τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ και να ξεφύγει από τα νύχια των αρπακτικών που χρόνια τώρα ξεκοκαλίζουν τον δημόσιο πλούτο. Παλεύουμε για να μην γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο και ανεξέλεγκτο ηλεκτρονικό ΚΑΖΙΝΟ. Διεκδικούμε για το επάγγελμα μας δίκαιη ανταμοιβή.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΥΡΙΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: