Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ψηφίστε τι θέλετε να γράφει το πούλμαν της Εθνικής στο Μουντιάλ

Την ευκαιρία που θα έχουν οι φίλαθλοι όλων των χωρών που θα συμμετάσχουν το καλοκαίρι στο Μουντιάλ -να διαλέξουν εκείνοι το μότο της ομάδας που θα αναγράφεται στο πούλμαν- θα έχουν και οι Έλληνες. 

Στο επίσημο site της FIFA υπάρχει ήδη σχετική ενότητα, όπου οι ποδοσφαιρόφιλοι όλων των εθνικών που θα βρεθούν το καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας μπορούν να ψηφίσουν για το σλόγκαν που θα συνοδεύει παντού την αποστολή.
Στην περίπτωση της δικής μας Εθνικής λοιπόν, οι φίλαθλοι καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα από τρεις φράσεις, οι οποίες είναι οι εξής:
«Οι ήρωες παίζουν όπως οι Έλληνες», «Αυτή είναι η Ελλάδα» και «Μια ομάδα, ένα όνειρο».

Μπορείτε να ψηφίσετε κι εσείς εδώ.

Επίσης η Εθνική μέσω διαγωνισμού της ΟΠΑΠ Α.Ε. ψάχνει το σύνθημα της για το καλοκαίρι.Μπαίνουμε στο www.pestosynthima.gr και φτιάχνουμε συνθηματάκια που θα συνοδεύσουν την εθνική στη Βραζιλία...Ενας τυχερός θα ταξιδέψει με την Εθνική στη Βραζιλία.

www.focusfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: