Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

ΤΗΝ 1Η ΜΑΪΟΥ ΞΕΚΙΝA ΤΟ «ΞΥΣΤO» Ο ΟΠAΠ

Σε ταχείς ρυθμούς κινείται ο ΟΠΑΠ όσον αφορά την υλοποίηση του πλάνου για το 2014 που περιλαμβάνει την έναρξη των VLTs, του online στοιχήματος και του στιγμιαίου λαχείου. Παράλληλα, η διοίκηση, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές, συνεχίζει την προσπάθεια αναδιάρθρωσης του Οργανισμού.
Η αρχή γίνεται με την ενεργοποίηση της «Ελληνικά Λαχεία» καθώς το στιγμιαίο λαχείο θα κάνει ξανά την εμφάνισή του την 1η Μαΐου, όπως έγινε γνωστό χθες και θα χρησιμοποιηθεί το υφιστάμενο δίκτυο πρακτόρων του ΟΠΑΠ και σταδιακά θα χρησιμοποιούνται και άλλα σημεία πώλησης. Όπως επισημάνθηκε χθες, ο ΟΠΑΠ κατέληξε σε συμφωνία με τους άλλους δύο εταίρους του στην κοινοπραξία (Intralot, Scientific Games) για την τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας, προκειμένου να αποτυπωθεί η άσκηση ελέγχου διοίκησης της εταιρείας από την ΟΠΑΠ Α.Ε. και παράλληλα μετέβαλαν τους όρους των συμβάσεων προμηθειών που οδήγησαν σε μείωση του κόστους.
Επόμενο βήμα είναι η είσοδος στο Διαδίκτυο, με την αρχή να γίνεται με το αθλητικό στοίχημα, με στόχο η έναρξη να γίνει στις αρχές Ιουνίου λίγο πριν από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Βραζιλία. Η επένδυση αναμένεται να κινηθεί σε επίπεδα κάτω των 10 εκατ. ευρώ.
VLTs 
Το μεγαλύτερο «στοίχημα» για τον ΟΠΑΠ, βέβαια, παραμένουν τα VLTs. Ο διευθύνων σύμβουλος Καμίλ Ζίγκλερ ανέφερε ότι το πλάνο προβλέπει ότι τα πρώτα VLTs θα ξεκινήσουν να λειτουργούν μέσα στο δ' τρίμηνο του 2014 και μέχρι το τέλος του 2015 θα είναι σε πλήρη λειτουργία και τα 16.500 παιγνιομηχανήματα για τα οποία έχει άδεια ο ΟΠΑΠ. «Ο στόχος μας είναι στην αρχική φάση να λειτουργούν μερικές χιλιάδες VLTs, δεδομένου ότι από εκείνο το σημείο ξεκινά η δεκαετή άδεια που έχουμε», τόνισε ο κ. Ζίγκλερ. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές του κεντρικού συστήματος και των μηχανημάτων, ενώ έχει ολοκληρωθεί ο εντοπισμός των σημείων και το πώς θα διαμορφωθούν οι σχετικοί χώροι.

 Του Δημήτρη Μαλλά
 imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: