Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ψηφίζεται μέχρι την Πέμπτη ο νόμος για τη φορολογία


Μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να  ψηφιστεί ο νόμος για τη νέα φορολογία στα κέρδη των παικτών. Πρόκειται για ένα νόμο που περιμένει με αγωνία όλη η αγορά, καθώς η φορολόγηση από το πρώτο ευρώ προκάλεσε μεγάλη ζημιά στους πράκτορες και την ΟΠΑΠ. Ήδη το νομοσχέδιο, στο οποίο έχει συμπεριληφθεί η σχετική τροπολογία, έχει περάσει από τις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής κι έτσι η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει είναι η ψήφισή του στην Ολομέλεια. Οι εκτιμήσεις είναι ότι αυτό θα γίνει αύριο (Τετάρτη) ή το αργότερο, μέχρι την Πέμπτη.
Το ερώτημα, βεβαίως, είναι από πότε θα ξεκινήσει η εφαρμογή του. Καθώς είναι γνωστό πως απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα (που μπορεί να φτάσει και τις 30 μέρες), μέχρι τη δημοσίευση του νόμου στην εφημερίδα της κυβερνήσεως. Στον ΟΠΑΠ, πάντως, είναι απολύτως έτοιμοι για την εγκατάσταση του νέου λογισμικού, που θα παρακρατά αυτόματα τον φόρο, για κέρδη πάνω από 100 ευρώ. Θυμίζουμε ότι το αφορολόγητο θα διατηρηθεί μέχρι τα 100 ευρώ κι από εκεί και πάνω θα υπάρχει κλιμακωτή φορολόγηση, ανάλογα με το ύψος των κερδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: