Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΟΠΑΠ ΕΩΣ 100 ΕΥΡΩ


Αφορολόγητα παραμένουν τα κέρδη από παίγνια του ΟΠΑΠ υπό την προϋπόθεση ότι δεν ξεπερνούν τα 100 ευρώ.Στο σχέδιο νόμου
του υπουργείου Οικονομικών για τα «Επενδυτικά εργαλεία ανάπτυξης παροχή πιστώσεων και άλλες διατάξεις» προβλέπεται ότι τα κέρδη έως 100 ευρώ από παιχνίδια του ΟΠΑΠ θα παραμείνουν αφορολόγητα.

Ωστόσο για να αποφευχθεί η μείωση των εσόδων του Δημοσίου από την τροποποίηση αυτή, μεταβάλλεται το ενιαίο ποσοστό φορολόγησης των κερδών σε 15% για κέρδη από 100,01-500 ευρώ και 20% για κέρδη άνω των 500,01 ευρώ.

Ως ημερομηνία έναρξης ισχύος της νέας φορολογικής μεταχείρισης των κερδών των παικτών ορίσθηκε η Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013.

Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση της Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ (ΠΟΕΠΠΠ) είχε προχωρήσει τον Ιανουάριο σε απεργιακές κινητοποιήσεις ζητώντας αναστολή εφαρμογής της φορολόγησης 10% από το πρώτο ευρώ κέρδους. 

Είχε δε αντιπροτείνει τον καθορισμό ενός ανώτατου ορίου κέρδους εντός του οποίου δεν θα επιβάλλεται φορολογία, ώστε να αυξηθεί το ποσοστό των κερδών των παικτών που ανακυκλώνεται μέσω της συμμετοχής τους σε νέα παιχνίδια στα πρακτορεία.

Σημειώνεται πως μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2012 εφαρμόζονταν συντελεστής 10% για κέρδη των παικτών άνω των 100 ευρώ και 15% για κέρδη άνω των 1.000 ευρώ, ενώ τα κέρδη μέχρι 100 ευρώ ήταν αφορολόγητα.
www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: