Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ εύχεται ολόψυχα σε φίλους,πελάτες και απλούς αναγνώστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό Καλά Χριστούγεννα με υγεία,αγάπη και κέρδη στα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε.
Το πρακτορείο θα είναι κανονικά ανοιχτό σήμερα παραμονή Χριστουγέννων μέχρι το βράδυ,ανήμερα Χριστούγεννα θα είναι κλειστό και ξανά από Τετάρτη πρωί με Boxing Day στην Αγγλία και όλα τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ.
Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι κληρώσεις ΛΟΤΤΟ-ΤΖΟΚΕΡ-ΠΡΟΤΟ θα γίνουν Πέμπτη βράδυ στις 21.00 με μεγάλα χρηματικά ποσά:
ΛΟΤΤΟ- 3.200.000€
ΤΖΟΚΕΡ-1.000.000€ μετά από νέα πριμοδότηση της ΟΠΑΠ καθώς χθες Κυριακή υπήρξε τυχερός
ΠΡΟΤΟ-150.000€

Δεν υπάρχουν σχόλια: