Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Το νέο Ξυστό θα απογειώσει τους τζίρους !


Τριπλασιασμό των πωλήσεων και μεικτά κέρδη πάνω από 3 δισ. στη δωδεκαετία προβλέπει το business plan κοινοπραξία
 θα διατηρήσει το δίκτυο πωλήσεων (χονδρέμποροι, πρακτορεία, λαχειοπώλες), θα κυκλοφορήσει και άλλα λαχεία εκτός από το Λαϊκό και το Εθνικό, όπως το Ευρωπαϊκό και το Στεγαστικό, αλλά κυρίως θα επαναφέρει το Στιγμιαίο Λαχείο (Ξυστό),η κυκλοφορία του οποίου είχε διακοπεί το 2003.
Στην επανακυκλοφορία του Ξυστού τα στελέχη της κοινοπραξίας στηρίζουν πολλά. Είναι παιχνίδι άμεσου κέρδους και προσελκύει μαζικά και γυναικείο κοινό, το οποίο στην Ελλάδα απέχει από τον τζόγο. Στις ΗΠΑ το 60% των εσόδων προέρχεται από το Ξυστό και το 40% από παιχνίδια των λοταριών.Το νέο Ξυστό δεν θα έχει καμία σχέση με το παλαιό που είχε σχεδιαστεί με όρους της δεκαετίας του 1990. Οι περίπου 2.500 λαχειοπώλες που θα πωλούν και Ξυστό θα εφοδιαστούν με τερματικό, καθώς θα είναι συνδεδεμένοι με κεντρική μονάδα καταγραφής των πωλήσεων. Με τερματικό θα εξοπλιστούν και άλλα σημεία πώλησης εκτός από τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, όπως ψιλικατζίδικα, περίπτερα κ.ά
Ο σχεδιασμός προβλέπει ακόμη και τριπλασιασμό των σημερινών πωλήσεων της Διεύθυνσης Κρατικών Λαχείων, ενώ σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ αλλά και το business plan της κοινοπραξίας τα μεικτά κέρδη συνολικά σε βάθος 12ετίας θα ξεπεράσουν τα 3 δισ. ευρώ. (1 δισ. ευρώ θα είναι ο φόρος που θα καταβληθεί στο κράτος) και η κοινοπραξία θα μοιραστεί σύμφωνα με τα ποσοστά συμμετοχής - 67% ΟΠΑΠ και από 16,5% Intralot και Scientific Games - πάνω από 2 δισ. ευρώ, από τα οποία βεβαίως θα αφαιρεθούν προμήθειες δικτύου, έξοδα εκτύπωσης, διαφήμισης και άλλες λειτουργικές δαπάνες.
Intralot και Scientific εκτός από τα κέρδη που τους αναλογούν θα έχουν και άλλα έσοδα, καθώς θα είναι και προμηθευτές της κοινής εταιρείας που θα διαχειρίζεται τα λαχεία. Η Intralot θα υποστηρίξει τεχνολογικά την ανάπτυξη της εταιρείας και του δικτύου και η Scientific Games θα προμηθεύει το Ξυστό «με ανταγωνιστικούς όρους», όπως διευκρινίζουν από την κοινοπραξία.
Intralot και Scientific θα είναι και προμηθευτές της κοινής εταιρείας που θα διαχειρίζεται τα λαχεία.
πηγή ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: