Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

O ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η φορολόγηση των κερδών των Παικτών από το πρώτο ευρώ, δεν αποδεικνύει μόνο την ασχετοσύνη όσων προσπαθούν να περάσουν αυτό το μέτρο, αλλά για να το πούμε αρκετά απλά, κλείνει και την ΟΠΑΠ και τα Πρακτορεία της, ενώ για μία ακόμη φορά «αδικεί» και τους Παίκτες των τυχερών παιχνιδιών στη χώρα μας. Τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζονται περισπούδαστες αναλύσεις. Με τη φορολόγηση από το πρώτο ευρώ των κερδών, δεν πιστεύω να υπάρξει Παίκτης που να παίξει ξανά κάποιο τυχερό παιχνίδι της ΟΠΑΠ. Οπότε ζημιά δεν θα γίνει μόνο στην ανακύκλωση των παιχνιδιών, αλλά και στα ίδια τα παιχνίδια, τα οποία ακόμη κι αν έχει κάποιος λεφτά για πέταμα αυτή τη δύσκολη εποχή, θα πρέπει να είναι πολύ… κουτός για να παίξει σε αυτά τα χρήματά του. κάτω από αυτές τις συνθήκες. Η ψήφιση αυτού του μέτρου λοιπόν, δεν θα έχει τα αποτελέσματα που περιμένουν, δηλαδή να μαζέψουν χρήματα για τους τοκογλύφους, ενώ από την άλλη πλευρά θα βάλει και το Κράτος «μέσα», καθώς θα χάσει κι αυτά που εισπράττει μέχρι σήμερα από τα χρήματά μας και τα… δεκαεξάωρα που «βαράνε» οι Πράκτορες για να τους τα «ακουμπάνε» κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Τα χρήματά μας και τον ιδρώτα μας. 
Τα Πρακτορεία την Τετάρτη θα είναι κλειστά. Οι Πράκτορες πρώτοι απ’ όλους θα κάνουν το καθήκον τους. Αλλά μετά έρχεται και η σειρά των άλλων. Έρχεται κι η σειρά της ΟΠΑΠ να αντιδράσει, όχι μόνο προσπαθώντας να αποδείξει στους αρμόδιους το αυτονόητο, αλλά κάνοντας το καθήκον της να προστατεύσει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τα συμφέροντα της εταιρίας της και των Πρακτόρων της. Και φυσικά μετά, θα πρέπει να ακολουθήσουν κι ανάλογοι αγώνες και για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πράκτορες. Οι διακανονισμοί, η αύξηση του ωραρίου εργασίας, η αύξηση των εξόδων των Πρακτορείων, η καθυστέρηση της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των παιχνιδιών, το ίντερνετ, οι κάρτες, η ασφάλεια των Πρακτορείων είναι προβλήματα που εξίσου «πονάνε» και τα οποία επίσης απειλούν άμεσα τα Πρακτορεία με λουκέτο. Δεν είναι μόνο η φορολόγηση από το πρώτο ευρώ. Η φορολόγηση από το πρώτο ευρώ πρέπει να αποτελέσει την αρχή και μόνο για την επίλυση του συνόλου των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος και τα οποία προβλήματα έχουν ήδη φθάσει σε αδιέξοδο την συντριπτική πλειοψηφία των Πρακτόρων. Η απεργία της Τετάρτης θα στείλει μεν το «πρώτο» μήνυμα πως η φορολόγηση από το πρώτο ευρώ δεν πρόκειται να περάσει, αλλά θα στείλει κι ένα άλλο μήνυμα, ακόμη πιο σοβαρό. «Μέχρι εδώ»! Ή θα λυθούν όλα τα προβλήματα «πακέτο» που λέμε ή ο αγώνας θα συνεχιστεί. Η βάση των Πρακτόρων «βράζει». Η κοροϊδία του «δεν ξέρω, δεν είδα, δεν με ενδιαφέρει, ας πρόσεχαν κτλ» έχει φθάσει το σύνολο των Πρακτόρων στα όριά του. ΄Η θα λυθούν όλα τα προβλήματα ή ο αγώνας θα συνεχιστεί. Γιατί, επαναλαμβάνω και η φορολόγηση από το πρώτο ευρώ να μην περάσει, όλα τα άλλα είναι αρκετά για να κάνουν μεγάλη ζημιά στα Πρακτορεία και να τα κλείσουν. 
Την Τετάρτη ούτε ένα Πρακτορείο ανοικτό, την Τετάρτη ούτε ένας Παίκτης στα Πρακτορεία. Κλείνουν τα Πρακτορεία και κοροϊδεύουν εμάς τους Παίκτες, βάζουν για μία ακόμη φορά καθαρά και ξεδιάντροπα το χέρι τους στην τσέπη μας! Θα τους το επιτρέψουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: