Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Άγγλος πόνταρε στην ανατροπή της Άρσεναλ!


Οι παίκτες της Άρσεναλ στο 35' του παιχνιδιού με τη Ρέντινγκ έχαναν 4-0, ωστόσο όχι μόνο έκλεισαν... στόματα με την ανατροπή τους, αλλά οδήγησαν και έναν Άγγλο φίλαθλο στο ταμείο!
Οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να κάνουν μία επική ανατροπή, αφού στο
35' του ματς Κυπέλλου με τη Ρέντινγκ ήταν 4-0 πίσω στο σκορ. Ισοφάρισαν σε 4-4 και στην παράταση πήραν την πρόκριση με 7-5!
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας είπατε; Αν πολλοί φίλαθλοι το χαρακτήρισαν έτσι, δεν έκαναν λάθος, όμως ένας Άγγλος παίκτης του στοιχήματος πίστεψε στον Αρσέν Βενγκέρ και την ομάδα του.
Σύμφωνα με την «Independent», πόνταρε 100 λίρες στην πρόκριση της Άρσεναλ, τη στιγμή που έχανε με τέσσερα γκολ και η πρόκριση προσφέροταν σε 66/1!
Το ποσό των 6.600 λιρών δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο για τον τυχερό κύριο, σε αντίθεση με έναν άλλο παίκτη του στοιχήματος, ο οποίος πόνταρε 570 λίρες στην πρόκριση της Ρέντινγκ!

www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: