Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Από το προσεχές Σάββατο και πάλι «Πάμε Στοίχημα Live»

Με τους αγώνες ‘Αρσεναλ-Τσέλσι (14:45) και Μάντσεστερ Γ.-Τότεναμ (19:30) ξεκινά και πάλι το «Πάμε Στοίχημα Live» το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου.
Την Κυριακή το «Πάμε Στοίχημα Live» θα …παίξει στο ντέρμπυ της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ (20:30).
Οι παίκτες της ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια του κάθε αγώνα και ανάλογα με την εξέλιξη του, θα μπορούν να στοιχηματίζουν:
  • Τελικό 1Χ2,
  • Αποτέλεσμα Α' ημιχρόνου,
  • Under/Over2-5 και ανάλογα με την εξέλιξη του 3-5, 4-5 κλπ.
  • Ομάδα που θα σκοράρει πρώτη, αλλά και επόμενο γκολ
Τα παιχνίδια στα οποία οι παίκτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν θα εμφανίζονται με την ένδειξη liveστο κουπόνι του στοιχήματος.
Τα πλεονεκτήματα που έχουν οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα Live»:
  • Τα κέρδη πληρώνονται άμεσα από το πρακτορείο με την επαλήθευση της κάθε στοιχηματικής ενότητας, δηλαδή δεν χρειάζεται να περιμένουν τη λήξη του αγώνα.
  • Οι αρχικές αποδόσεις θα είναι ίδιες με εκείνες του pregameστοιχηματισμού.
  • Οι αποδόσεις θα είναι ανταγωνιστικές.
  • Το μέγιστο ποσό στοιχηματισμού ανά δελτίο είναι 300 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα στα πρακτορεία να στοιχηματίζουν παρακολουθώντας ταυτόχρονα τη μετάδοση του αγώνα από μεγάλες οθόνες τηλεόρασης.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: