Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 77ΗΣ ΔΕΘ

Με τη δυνατότητα συμμετοχής στην «Άμεση Νίκη» και άρα του διπλού κέρδους, θα υποδεχθεί και εφέτος το πρακτορείο/περίπτερο της ΟΠΑΠ Α.Ε. τους επισκέπτες της 77ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο.
Ειδικότερα, όσοι επιλέξουν να καταθέσουν τα δελτία τους στο πρακτορείο εντός του χώρου της ΔΕΘ, από τις 9 έως και 16 Σεπτεμβρίου, θα έχουν παράλληλα με τη συμμετοχή τους στα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα:

· 30 iPad3, 4G γενιάς, με Wi-Fi και 16 Gb χωρητικότητα, καθώς και

· 130 χειροποίητων χαλιών

σε μια άμεση κλήρωση, η οποία γίνεται κατά την επικύρωση των δελτίων.

Τα έσοδα του συγκεκριμένου πρακτορείου, το οποίο θα λειτουργήσει όσο διαρκέσει η ΔΕΘ, θα διατεθούν στο Σύλλογο «Λάμψη» για παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου θα γίνουν την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε. Κωνσταντίνο Λουρόπουλο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: