Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Κίνδυνος αναβολής του ματς της Εθνικής!


Ορατό είναι το ενδεχόμενο να αναβληθεί το ματς της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στους διοργανωτές Πολωνούς, για το...
EURO 2012, καθώς οι εργαζόμενοι του «Narodowy Stadion» απειλούν με απεργία!
Απίστευτο και όμως μη... ελληνικό είναι αυτό που πρόκειται να συμβεί, αν δεν υπάρξει μία συμβιβαστική λύση στην Πολωνία! Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Πολωνίας, έχει γίνει γνωστό πως την Τρίτη (4/6) το γήπεδο «Narodowy Stadion», όπου θα διεξαχθεί η πρεμιέρα του EURO 2012, θα κατακλυστεί από 6.000 περίπου ανθρώπους όπου θα διαμαρτυρηθούν για την μη αποπληρωμή των μισθών τους με το συνολικό ποσό να φτάνει στα 100 εκατ.!
Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι εάν δεν πάρουν εγγυήσεις ότι θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους, τότε θα προβούν σε σκληρότερες ενέργειες που θα θέσουν σε κίνδυνο την διοργάνωση!
Μάλιστα, αναφέρουν πως θα κατεβάσουν... ρολά την Παρασκευή (8/6) την ημέρα που ανοίγει η αυλαία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας!

πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: