Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Πήγαν Βαρσοβία με 0,30€ χάρη στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τέσσερις νέοι τυχεροί πελάτες της ΟΠΑΠ Α.Ε. έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα με το χαμηλότερο δυνατό τίμημα και «πέταξαν» ως την Βαρσοβία για να ζήσουν από κοντά την μεγαλειώδη νίκη-πρόκριση της Ελλάδας επί της Ρωσίας στα προημιτελικά του Euro2012, έχοντας κερδίσει το ταξίδι με τη διαδικασία της «Άμεσης νίκης» συμπληρώνοντας από ένα δελτίο του "Πάμε Στοίχημα" αξίας μόλις 30 λεπτών !

Πρόκειται για τους Γιώργο Λεβέντη από την Γλυφάδα, τον Ιωάννη Σιδέρη από το Περιστέρι, τον Αρτέμη Ουστίνοφ από την Θεσσαλονίκη και τον Πάρι Παυλίδη από την Δράμα.

Στην τελευταία αποστολή των τυχερών υπήρξαν και άλλοι πολλοί παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» από ολόκληρη την Ελλάδα που εκμεταλλεύθηκαν την συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια της εταιρείας.

Ξεχωρίζουν οι 5 τυχεροί που έπαιξαν από ένα δελτίο αξίας 60 λεπτών και   είναι οι: Αλέξανδρος Καφαντάρηςκαι Ιωάννης Έξαρχος από τα Ιωάννινα, οι αδελφοί Μυλωνά από την Θεσσαλονίκη και ο Κυριάκος Σπέντζοςαπό τον Πειραιά. 
Μεταξύ των 300 τυχερών που είδαν το ματς με την Ρωσία ήταν και αρκετοί ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές όπως οι Γιάννης Ιωαννίδης και Ευστάθιος Στεφανίδης (από το Κιλκίς), Δημήτρης Στοϊκούδης (από τις Σέρρες) καιΠαράσχος Φουρναράκης (από την Ιστιαία).

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον νεαρό Πάρι Παυλίδη, φοιτητή από την Δράμα, που παίζει συστηματικά «Πάμε Στοίχημα» και πάντα με δελτία των 30 λεπτών. 
«Το κάνω γιατί θέλω να είμαι... μέσα στο παιχνίδι. Μου αρέσει. Είναι κάτι σαν χόμπι. Με αυτή την τακτική ούτε κερδίζω τρελά ποσά, αλλά ούτε χάνω», μας είπε λίγο πριν μπει στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας.

Από την πλευρά του ο πρώην ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Στοϊκούδης από τις Σέρρες δηλώνει σταθερός και μεθοδικός παίκτης του «Πάμε Στοίχημα».
«Από τότε που ξεκίνησα να παίζω κρατάω λογαριασμό. Έχω διαθέσει στο παιχνίδι περίπου 12.000 ευρώ και έχω εισπράξει 30.600 ευρώ. Επειδή μάλιστα, πέφτω μέσα στις προβλέψεις μου και όλοι στην πόλη με ρωτούν να τους κάνω προγνωστικά, αποφάσισα να λειτουργήσω ένα site. Το ονόμασα praktor.gr και πλέον οι Σερραίοι έπαψαν να με σταματούν στο δρόμο για να με ρωτάνε «τι βλέπω» και μπαίνουν στο site για να δουν τα προγνωστικά μου», είπε μπαίνοντας στο στάδιο για τον αγώνα Ελλάδας-Ρωσίας. 

Συνολικά 750 φίλοι του "Πάμε Στοίχημα" παρακολούθησαν τους τρεις πρώτους αγώνες της εθνικής ομάδας στη φάση των ομίλων του Euro2012, χάρη στην πάγια απόφαση της ΟΠΑΠ Α.Ε. να επιστρέφει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ένα σημαντικό μέρος των κερδών της στους πελάτες της, κτίζοντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: