Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Το Σάββατο όλες οι κληρώσεις ΛΟΤΤΟ-ΤΖΟΚΕΡ-ΠΡΟΤΟ--Την Κυριακή κλειστά τα πρακτορεία


Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της αργίας της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ οι κληρώσεις των παιχνιδιών ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ της Κυριακής μεταφέρονται και θα διεξαχθούν το Σάββατο 24/03/2012 την ίδια ώρα μαζί με την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ.

Επίσης ο στοιχηματισμός για όλα τα ποδοσφαιρικά/μπασκετικά γεγονότα της Κυριακής καθώς και για τα άλλα παιχνίδια ΚΙΝΟ,SUPER 3, EXTRA 5 θα κλείσει το βράδυ του Σαββάτου 24/03 γιατί την Κυριακή τα πρακτορεία και το μηχανογραφικό κέντρο θα είναι κλειστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: