Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Aπό Τρίτη 6/3 PENALTIES στα πρακτορεία ΟΠΑΠ


Από την Τρίτη η γκάμα παιχνιδιών MONITOR GAMES εμπλουτίζεται με ένα νέο παιχνίδι που θα παίζει στις οθόνες των πρακτορείων που βλέπουμε το POWER SPIN και το BOWLING.

To παιχνίδι αποτελείται από ρεαλιστικές αναπαραστάσεις πέναλτι δύο ομάδων,της ομάδας Α(γηπεδούχος ομάδα) και της ομάδας Β(φιλοξενούμενη ομάδα) αποτελούμενων από πέντε σουτέρ και έναν τερματοφύλακα.Οι παίκτες των δύο ομάδων εκτελούν εναλλάξ από πέντε πέναλτι.Το αποτέλεσμα της διεξαγωγής των πέναλτι μπορεί να είναι Γκολ (ΓΚ),Απόκρουση (ΑΠ) από τον τερματοφύλακα ή η μπάλα να καταλήξει Έξω (ΕΞ) από το τέρμα.
Μπορείς να παίξεις τους εξής τύπους στοιχημάτων:

ΣΟΥΤΕΡ-ΟΜΑΔΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:προβλέπεις την κατάληξη των πέναλτι(Γκολ,Απόκρουση, ή η μπάλα να καταλήξει Έξω).Ο συγκεκριμένος τύπος στοιχηματισμού σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις απλό παιχνίδι πχ. μία επιλογή ανά σουτέρ,ή παιχνίδι συστήματος πχ. περισσότερες επιλογές ανά σουτέρ ή και περισσότερους σουτέρ.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ:προβλέπεις το ακριβές σκορ των δύο ομάδων (πχ. 0-5).Ο συγκεκριμένος τύπος στοιχηματισμού σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις απλό παιχνίδι όπου οι ελάχιστες επιλογές σου πρέπει να είναι ένας αριθμός ανά ομάδα ή παιχνίδι συστήματος πχ.τον αριθμό 2 και τον αριθμό 5 για την Α ομάδα και τον αριθμό 2 και τον αριθμό 3 για την Β ομάδα.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:προβλέπεις το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα (1 για νίκη της ομάδας Α,Χ για ισοπαλία,2 για νίκη της ομάδας Β).Ο συγκεκριμένος τύπος στοιχηματισμού σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις απλό παιχνίδι πχ.επιλογή 2 ή παιχνίδι συστήματος πχ. επιλογή Χ και επιλογή 2 (διπλή παραλλαγή).

ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΕΡΜΑΤΩΝ:προβλέπεις το σύνολο των γκολ αθροιστικά και από τις δύο ομάδες (από 0-1, 2-3, 4-6, 7+).Ο συγκεκριμένος τύπος στοιχηματισμού σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις απλό παιχνίδι πχ. ότι θα επιτευχθούν 0-1 γκολ ή παιχνίδι συστήματος πχ. είτε ότι θα επιτευχθούν 2-3 γκολ ή 7+ γκολ.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα ειδικά έντυπα που θα βρείτε στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: