Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΤΟ CRAZY BINGO ΚΑΙ DASHING DERBY ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ PLAYZONE ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.


Δυο νέα εικονικά παιχνίδια προστίθενται από αύριο, Τετάρτη 6 Ιουλίου, στην "βιβλιοθήκη" των GoLucky όπου έως τώρα παίζονται τα παιχνίδια Balloons και Goal.

Στόχος της ΟΠΑΠ Α.Ε. - όπως, άλλωστε, είχε προαναγγελθεί - είναι ο εμπλουτισμός της Playzone, με διαρκώς νέα και συναρπαστικά παιχνίδια που προσφέρουν περισσότερη διασκέδαση και ψυχαγωγία. Και τα νέα παιχνίδια προβάλλονται και παίζονται στην οθόνη ΤΑΧ.

Τα παιχνίδια της playzone, όπως είναι γνωστό, είναι προκαθορισμένης απόδοσης, δηλαδή ο παίκτης γνωρίζει εκ των προτέρων ποιά είναι τα πιθανά κέρδη του, με ελάχιστο κόστος συμμετοχής τα 0,10€ ενώ ο παίκτης μπορεί να συμμετέχει ποντάροντας μέχρι 2€ αυξάνοντας αντίστοιχα την αξία των αποδόσεων του, ενώ παράλληλα του προσφέρονται δυνατότητες να κερδίσει επιπλέον Bonus(Bonus παιχνίδια) ή να ρισκάρει τα κέρδη του πολλαπλασιάζοντάς τα (Double παιχνίδια).

Το CrazyBingo είναι ένα κλασσικό παιχνίδι Μπίνγκο. Ο παίκτης αγοράζει από 1 έως 4 κάρτες με 15 προεπιλεγμένους αριθμούς η κάθε μία, πατάει GO και παρακολουθεί την κλήρωση στην οθόνη του τερματικού του. Στόχος είναι να κάνει BINGO! Δηλαδή, να αντιστοιχίσει και τα 15 νούμερα της κάρτας του με τους κληρωθέντες αριθμούς.Μπορεί ακόμα να κερδίσει αν συμπληρωθούν γραμμές,γωνίες ή άλλα σχήματα.

Περισσότερα και demo video κάντε κλικ εδώ


Στο παιχνίδι Dashing Derby εικονικοί ιπποδρομιακοί αγώνες προβάλλονται στην οθόνη του παίκτη. Στόχος του είναι να προβλέψει ποιο άλογο θα κερδίσει στον αγώνα! Ο παίκτης ποντάρει στους συμμετέχοντες, επιλέγοντας ανάμεσα από πέντε διαφορετικούς τύπους στοιχηματισμού - ΓΚΑΝΙΑΝ(προβλέπει τον συμμετέχοντα που θα κερδίσει τον αγώνα), ΠΛΑΣΕ(προβλέπει τον συμμετέχοντα που θα τερματίσει στην 1η,2η ή στην 3η θέση), ΦΟΡΚΑΣΤ( επιλέγει τους 2 συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στην 1η και στην 2η θέση με ακριβή σειρά άφιξης), ΡΙΒΕΡΣ ΦΟΡΚΑΣΤ (ΔΙΔΥΜΟ)(επιλέγει τους 2 συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στην 1η και στην 2η θέση ανεξαρτήτως σειράς άφιξης), ΤΡΙΚΑΣΤ(επιλέγει τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στην 1η,2η και 3η θέση με ακριβή σειρά άφιξης) - πατάει GO και ο αγώνας ξεκινάει αμέσως στην οθόνη του.

Περισσότερα και demo video κάντε κλικ εδώ

Από την Τετάρτη, λοιπόν, 6 Ιουλίου, όσοι προσέρχονται στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. και ειδικά στον διαμορφωμένο χώρο των πρακτορείων Playzone, θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων (4) παιχνιδιών, ενώ σύντομα στην σειρά των GoLucky, θα προστεθούν και άλλα συναρπαστικά παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: