Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Κλήρωση προκριματικών παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου Βραζιλία 2014


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κλήρωση των ομίλων για τα προκριματικά του μουντιάλ της Βραζιλίας που θα γίνει το 2014.Κληρώθηκαν οι όμιλοι σε όλες τις ζώνες του κόσμου Αφρική,Ασία,Βόρεια Νότια και Κεντρική Αμερική,Ωκεανία και Ευρώπη. Η Εθνική μας ομάδα στην Ευρωπαική ζώνη ήταν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και τέθηκε επικεφαλής του 7ου ομίλου με την κλήρωση με πρώτη ματιά να φαντάζει ως πολύ βατή καθώς θα αντιμετωπίσει στον όμιλο Σλοβακία,Βοσνία,Λιθουανία,Λετονία και Λιχτενστάιν.
Αναλυτικά οι όμιλοι στην Ευρώπη:
1ος όμιλος- Κροατία,Σερβία,Βέλγιο,Σκωτία,FYROM,Oυαλία
2ος όμιλος- Ιταλία,Δανία,Τσεχία,Βουλγαρία,Αρμενία,Μάλτα
3ος όμιλος-
Γερμανία,Σουηδία,Ιρλανδία,Αυστρία,Νησιά Φερόε,Καζακστάν
4ος όμιλος- Ολλανδία,Τουρκία,Ουγγαρία,Ρουμανία,Εσθονία,Ανδόρα
5ος όμιλος- Νορβηγία,Σλοβενία,Ελβετία,Αλβανία,Κύπρος,Ισλανδία
6ος όμιλος- Πορτογαλία,Ρωσία,Ισραήλ,Β.Ιρλανδία,Αζερμπαϊτζάν,Λουξεμβούργο 7ος όμιλος- Ελλάδα,Σλοβακία,Βοσνία/Ερζεγοβίνη,Λιθουανία,Λετονία,Λίχτενσταϊν 8ος όμιλος- Αγγλία,Μαυροβούνιο,Ουκρανία,Πολωνία,Μολδαβία,Σαν
9ος όμιλος- Ισπανία,Γαλλία,Λευκορωσία,Γεωργία,Φινλανδία

Οι 9 πρώτοι προκρίνονται. Ο χειρότερος 2ος θα αποκλειστεί αυτόματα και οι 8 καλύτεροι 2οι θα παίξουν μπαράζ (μέσα-έξω). Επειδή το ένα group έχει μία ομάδα λιγότερη, για να βγουν οι καλύτεροι 2οι δεν μετράνε στα υπόλοιπα 8 group τα ματς με την χειρότερη ομάδα.

Οι όμιλοι στην Ευρώπη θα διεξαχθούν από 7 Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι 15 Οκτωβρίου 2013, ενώ δεν έχουν βγει ημερομηνίες για τα μπαράζ.

Η Βραζιλία ως οικοδέσποινα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, έτσι 203 χώρες δίνουν "μάχη" για τις άλλες 31 θέσεις της τελικής φάσης (12 Ιουνίου - 13 Ιουλίου 2014).

Δεν υπάρχουν σχόλια: