Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Λίγες ώρες έμειναν για την πιλοτική έναρξη MONITOR GAMES και GO LUCKY στα πρακτορεία ΟΠΑΠ


Αύριο το πρωί ξεκινάνε πιλοτικά στα πρακτορεία ΟΠΑΠ Θεσσαλονίκης,Κιλκίς και Άρτας οι νέες μορφές στοιχηματισμού της ΟΠΑΠ ΑΕ με τις εικονικές και πραγματικές κυνοδρομίες που παίζονται στα ειδικά κουπόνια RACES και οι αγώνες φαίνονται στις οθόνες των πρακτορείων. Πατήστε εδώ και δείτε το πρόγραμμα των κυνοδρομιών όλης της εβδομάδας και εδώ για να δείτε πως παίζονται στο δελτίο τα στοιχήματα.

Επειδή κάθε αρχή και δύσκολη σίγουρα τις πρώτες μέρες θα υπάρχουν προβλήματα απ ' όλες τις πλευρές είτε λόγω τεχνικών προβλημάτων δε θα παίζουν οι τηλεοράσεις στα πρακτορεία είτε από μεριάς των παικτών που θα πρέπει να εξοικειωθούν στον τρόπο συμπλήρωσης του δελτίου και στην γενικότερη κατανόηση και εξοικείωση του.


Επίσης σέντρα θα γίνει και στις περιοχές PLAYZONE των πρακτορείων για τα GOLUCKY GAMES όπου στις οθόνες/τερματικά θα παίζονται αποκλειστικά με κάρτες φορτωμένες με μονάδες από τον πράκτορα τα 2 αρχικά παιχνίδια GOAL και BALLOON.Διαβάστε εδώ απλούς κανόνες πως παίζεται το παιχνίδι BALLOONS και εδώ πως παίζεται το παιχνίδι GOAL.

Aπό το Μάιο προβλέπεται να παίζονται τα παιχνίδια και στα πρακτορεία ΟΠΑΠ της υπόλοιπης Ελλάδας ενώ αναλόγως με τη δημοτικότητα τους,το ενδιαφέρον του κόσμου και άλλους παράγοντες προβλέπονται προσθαφαιρέσεις από την ΟΠΑΠ ΑΕ που ήδη έχει στα σκαριά άλλα 20 περίπου παιχνίδια που θα βγαίνουν σταδιακά για πιλοτική εφαρμογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: