Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Έρχονται τα νέα παιχνίδια του ΟΠΑΠ αλλά και live betting αθλητικών γεγονότων



Στα μέσα Μαρτίου αναμένεται, σύμφωνα με εκπρόσωπο της ΟΠΑΠ, να ξεκινήσουν τα νέα παιχνίδια της εταιρείας, τα οποία είχε προαναγγελθεί από το Νοέμβριο ότι θα ξεκινούσαν το Δεκέμβριο. Η καθυστέρηση στην έναρξη οφείλεται στην καθυστέρηση της έγκρισής τους από το υπουργείο Οικονομικών, που όμως πλέον, όπως αναφέρεται από τον ΟΠΑΠ, φαίνεται πως τελικά θα δοθεί. Την ίδια στιγμή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού σε όλα σχεδόν τα πρακτορεία.

Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, το υπουργείο καθυστέρησε την έγκριση των νέων παιχνιδιών, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν προσομοιάζουν με αυτά που θα παίζονται από τα VLT's, τα οποία και θα αδειοδοτήσει το νέο νομοσχέδιο.

Τα νέα παιχνίδια του ΟΠΑΠ θα είναι monitor games (ψηφιακές κυνοδρομίες, χτυπήματα πέναλτι, σκοποβολή μπαλονιών ) που θα παίζονται σε τερματικά αυτοεξυπηρέτησης. Τα παιχνίδια αναπτύσσει η Intralot στο πλαίσιο της σύμβασης που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές έναντι πρόσθετης ετήσιας αμοιβής, η οποία θα αντιπροσωπεύει το 8% επί των ακαθαρίστων εισπράξεων.

Αναλυτές εκτιμούν πως τα τέσσερα αρχικά παιχνίδια (υπάρχει πρόβλεψη και για την εισαγωγή σταδιακά ακόμη περισσότερων) θα αυξήσουν σταδιακά την προσέλευση και την παραμονή των παικτών στα πρακτορεία και θα φέρουν νέες πηγές εσόδων για τον Οργανισμό.

Είναι ενδεικτικό πως πρώτη η HSBC προχώρησε στην αύξηση της τιμής-στόχου για τον ΟΠΑΠ στα 18 ευρώ, σημειώνοντας πως ο Οργανισμός, ενόψει των νέων παιχνιδιών, κατόρθωσε ήδη να αυξήσει τα κέρδη του το τρίτο τρίμηνο κατά 28% παρά τη δυσμενή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Στην ίδια σύμβαση που προβλέπονται τα παιχνίδια -για την οποία έχει αποστείλει προειδοποιητική επιστολή στην ελληνική κυβέρνηση η Κομισιόν- προβλέπεται επίσης και ο εξοπλισμός των πρακτορείων με επιπλέον 20.000 οθόνες τηλεόρασης, η δημιουργία νέου σύγχρονου portal, καθώς και η εγκατάσταση, η στελέχωση και η δημιουργία περιεχομένου για την ΟΠΑΠ TV (εν αναμονή του προγράμματος) με την παροχή 5.500 αποκωδικοποιητών για τη μετάδοση του προγράμματός της στα πρακτορεία.

Πρόκειται για τη σύμβαση της 31ης Ιουλίου 2010 με την κοινοπραξία ΙΝΤΡΑΛΟΤ για ένα επιπλέον έτος, με δυνατότητα παράτασης για ένα επιπλέον έτος, η οποία ανέθεσε στην εν λόγω κοινοπραξία, πέραν των υπηρεσιών που κάλυπτε η προηγούμενη σύμβαση, την προμήθεια 20.000 τηλεοράσεων και 5.000 αποκωδικοποιητών, τη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού για τις ανάγκες των πρακτορείων του ΟΠΑΠ, τη διενέργεια νέων παιχνιδιών (που θα διενεργούνται μέσω ΤΑΧ και Monitor Games), με αμοιβή 8% επί του τζίρου.

Επίσης η ΟΠΑΠ μετά από επαφές με την Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι ετοιμάζεται να ξεκινήσει το livebetting για το παιχνίδι Πάμε Στοίχημα, με προτεινόμενη ημερομηνία την Παρασκευή 1/4/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: