Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΟΠΑΠ: Χωρίς live betting στο Μουντιάλ


Δεν θα παίξει live betting ο ΟΠΑΠ στο Μουντιάλ, αποφάσισε η διοίκηση της εταιρείας, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες η διοίκηση της εταιρείας θεωρεί ότι «δεν διαθέτει ικανά στελέχη για να αναλάβουν τη διαχείριση κινδύνου στο ζωντανό στοιχηματισμό».

Η διαχείριση κινδύνου στο live-betting είναι πιο απαιτητική και τα περιθώρια κερδοφορίας μικρά και προϋποθέτει στενή παρακολούθηση του στοιχηματισμού και αξιόπιστη διαχείριση κινδύνου. Για το σκοπό αυτό η ΟΠΑΠ εδώ και ένα χρόνο έχει προμηθευτεί το σύστημα Bolt από τη Neurosoft με στόχο την παρακολούθηση του στοιχηματισμού, ώστε να έχει πρόσβαση άμεσα στις ασφαλέστερες επιλογές.

Το σύστημα Bolt αν και έχει επανειλημμένα δοκιμαστεί δεν έχει ενεργοποιηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κυριότερος λόγος της αδυναμίας αξιοποίησής του είναι η ελλιπής τροφοδότηση με δεδομένα από την Ιντραλότ, στη συνεργασία με την οποία βασίζεται η όποια παρακολούθηση στοιχηματισμού αποφασίσει ποτέ να κάνει ο ΟΠΑΠ. Το Bolt υπολογίζει σε πραγματικό χρόνο το ρίσκο αναλύοντας στη στιγμή το σύνολο των στοιχημάτων με στόχο την ελαχιστοποίηση του κινδύνου και την εξασφάλιση ασφαλέστερων αποδόσεων.

Η εφαρμογή του Bolt μπορεί να εξασφαλίσει συνδέεται βελτίωση του τζίρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα έχει και έχει αποκτήσει και χρησιμοποιεί και η Lottomatica με επιτυχία και μάλιστα προχωρά και στην αναβάθμισή του. (Σημειώνεται ότι τόσο ο ΟΠΑΠ όσο και η Lottomatica είναι μέτοχοι στη Neurosoft).

Την ίδια στιγμή παγώνουν τα σχέδια για αναβάθμιση του Στοιχήματος καθώς η διοίκηση της εταιρείας δεν αποφάσισε να επιλέξει τη βελτίωση των αποδόσεων και την ποσοτική αύξηση του παιχνιδιού με την έκδοση περισσότερων κουπονιών, με την παροχή πιο σύγχρονων στοιχημάτων ή την αξιοποίηση του τεχνολογικού εξοπλισμού που ήδη βρίσκεται στα πρακτορεία... χωρίς να χρησιμοποιείται.

Η μόνη αναπτυξιακή στρατηγική απόφαση που έχει λάβει η διοίκηση ...αφορά την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των πρακτορείων σε συνεχές. Ετσι τα πρακτορεία θα λειτουργούν από την 1/5/2010, από τις 10πμ μέχρι 9μμ ενώ από την 1/6/2010 θα λειτουργούν από τις 10πμ μέχρι 10μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: