Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Νέος τρόπος φορολόγησης κερδών από 1/5/2010


Από την ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοινώνεται ο νέος τρόπος φορολόγησης κερδών που θα ισχύσει από 1/5/2010,αναλυτικότερα:


1)Tα κέρδη όλων των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ Α.Ε υπόκεινται σε φόρο ανά στήλη παιχνιδιού ή στοιχήματος μετά την αφαίρεση αφορολογήτου ποσού 100 €.


2)Θεσπίζονται δυο κλίμακες φορολογίας σύμφωνα με τις οποίες ο φόρος για τα ποσά μέχρι 1000€ υπολογίζεται με ποσοστό 10% μετά την αφαίρεση του αφορολογήτου ποσού και για τα ποσά των κερδών πάνω από 1000€ ο φόρος υπολογίζεται με ποσοστό 15%.

-----------------------------------------------------------------------------------------------


Σήμερα το πρωί για 2 ώρες στα γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε στη Θεσ/νίκη πραγματοποιήθηκε για 2 ώρες ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και κατάληψη των γραφείων από την ένωση πρακτόρων Θεσ/νίκης και Χαλκιδικής με συμμετοχή αντιπροσώπων και από άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε πλήθος πρακτόρων για να διαμαρτυρηθεί για την φορολόγηση κερδών,την πάταξη του παράνομου ιντερνετικού τζόγου και την μη ανανέωση-αναβάθμιση του παιχνιδιού του στοιχήματος στην Ελλάδα από την διοργανώτρια εταιρεία και ενόψει Μουντιάλ.Αποφασίστηκε δυναμική διαμαρτυρία στις 10 Μαίου στα γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε στην Αθήνα και προγραμματίζεται 24ωρη απεργία των πρακτορείων στις 22 Μαίου την ημέρα του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ και 48ωρες τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: