Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Καλοκαιρινός διαγωνισμός στο πρακτορείο μας από την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ


Έρχεται καλοκαιρινός διαγωνισμός από την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ στο πρακτορείο μας. Είστε καλεσμένοι την  Τρίτη 4/7/17 από τις 20:30 ως τις 22:30 στην Πολυτεχνείου 8 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης να αγοράσετε το καλοκαιρινό Λαϊκό Λαχείο που θα κληρωθεί στις 7 Ιουλίου και να πάρετε μέρος σε διαγωνισμό που θα γίνει επί τόπου να διεκδικήσετε ταξίδια στα ελληνικά νησιά και άλλα καλοκαιρινά δώρα. Σας περιμένουμε ☺️

Δεν υπάρχουν σχόλια: