Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

Πρόβλεψε τους πρωταθλητές των 6 ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και πάρε bonus 50% στα κέρδη

Η φετινή ποδοσφαιρική περίοδος ξεκινάει με τον πιο “Super” τρόπο!

Από σήμερα και έως τις 06/09, ανταμείβουμε τους πελάτες μας και τους προσφέρουμε μια διαφορετική παικτική εμπειρία. Επιδοτούμε τα συνολικά τους κέρδη κατά 50% , εφόσον προβλέψουν με επιτυχία τους νικητές των 6 κορυφαίων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Τα 6 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι τα παρακάτω:

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ (ΚΩΔ. 001)
ΙΣΠΑΝΙΑ 1η (ΚΩΔ. 006)
ΙΤΑΛΙΑ 1η (ΚΩΔ. 008)
ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1η (ΚΩΔ. 007)
ΓΑΛΛΙΑ 1η (ΚΩΔ. 009)
ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ (ΚΩΔ. 005)

Τι πρέπει να γνωρίζετε;

H ενέργεια αυτή ξεκινά σήμερα 12/08 και θα είναι ενεργή μέχρι και τις 06/09. Κατά την διάρκεια των αγώνων που αφορούν τα 6 πρωταθλήματα, η προσφορά θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμη.

Η προβολή της προσφοράς πραγματοποιείται μέσω του Κουπονιού Πάμε Στοίχημα καθώς και μέσω των οθονών Horizon.

Δεν θα χρειαστεί κάποια ενέργεια από πλευράς σας. Ο παίκτης υποβάλει το δελτίο του κανονικά και συμμετέχει στην προσφορά. Στο αποδεικτικό συμμετοχής του θα έχει την δυνατότητα να δει το προσαυξημένο μέγιστο κέρδος.

Δεν σταματάμε εδώ, θα συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερες προσφορές κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ευχαριστούμε,
Για τον ΟΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: