Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Στο 35% αυξάνεται η φορολογία επί των μεικτών κερδών στα τυχερά παιχνίδια

Στο 35% αυξάνεται η φορολογία επί των μικτών κερδών στα τυχερά παιχνίδια
Με αύξηση της συμμετοχής του δημοσίου επί των μικτών κερδών (GGR) των εταιρειών τυχερών παιχνιδιών στο 35%, από 30% που είναι σήμερα, συνοδεύεται η απόσυρση της ρύθμισης για το ειδικό τέλος στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ ανά στήλη.
Σε κατάργηση της ρύθμισης με την οποία επιβάλλονταν φορολογία στα παιχνίδια με στήλες του ΟΠΑΠ προχωρά η κυβέρνηση με βάση το άρθρο 138 του νέου σχεδίου νόμου για το φορολογικό / ασφαλιστικό. Παράλληλα αυξάνεται από 30% σε 35% η συμμετοχή του δημοσίου στα μικτά κέρδη (GGR) των εταιρειών τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το άρθρο 138 του σχεδίου νόμου προβλέπει:
1. Οι διατάξεις του άρθρου 12 του ν. 4346/2015 (Α΄152) καταργούνται από τότε που ίσχυσαν.
2. Οι διατάξεις του πρώτου και δευτέρου εδαφίου της παρ. 5 του άρθρου 50 του ν. 4002/2011 (Α΄180) αντικαθίστανται ως εξής:
«5. Για όλα τα τυχερά παίγνια η συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στα έσοδα καθορίζεται σε τριάντα πέντε τοις εκατό (35%) επί του μικτού κέρδους που αφορά τα ποσά τα οποία προέρχονται από την εκμετάλλευση της δραστηριότητας του κατόχου της άδειας.
Τα έσοδα αυτά αποδίδονται στο Δημόσιο εντός δεκαέξι (16) ημερών από το τέλος του ημερολογιακού μήνα που αφορούν»

Η ισχύς της παραγράφου αυτής αρχίζει από την 1η Ιανουαρίου 2016.

ΠΗΓΗ http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1415449/sto-35-afxanetai-h-forologia-epi-ton-mikton-kerdo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: