Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Παίρνουν πίσω το φόρο στα τυχερά παιχνίδια

ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ - ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 

Προς οριστική λύση φαίνεται πως βαδίζει το θέμα  της φορολογίας των τυχερών παιχνιδιών της ΟΠΑΠ Α. Ε., με την κατάργηση του σχετικού νομοσχεδίου που, έτσι κι αλλιώς, δεν έχει εφαρμοστεί.

Αυτό προκύπτει τόσο από δημοσιογραφικές πληροφορίες, όσο και από τις δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΠΠ, Κυριάκος Τοπτσίδης, αμέσως μετά τη συνάντηση της αντιπροσωπείας των πρακτόρων με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, την περασμένη Τετάρτη.

«Πολύ σύντομα θα υπάρξει θετική λύση στο θέμα της φορολογίας των πέντε λεπτών», δήλωσε ο κ. Τοπτσίδης και πρόσθεσε: «Βρήκαμε μεγάλη κατανόηση από την πλευρά του υπουργού Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τον οποίο έγινε γόνιμος και αποτελεσματικός διάλογος.
Πιστεύω τις επόμενες ημέρες να κλείσει θετικά για τον κλάδο μας ένα θέμα που απείλησε με λουκέτο χιλιάδες συναδέλφους»

Στο υπουργείο Οικονομικών έχουν κατανοήσει πλήρως το δίκαιο των επιχειρημάτων των πρακτόρων και, πλέον, οι συζητήσεις που γίνονται αφορούν πιθανά ισοδύναμα.

Το ενδιαφέρον είναι πως θετική άποψη για την απόσυρση της φορολογίας των πέντε λεπτών έχει και η τρόικα, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο θέμα της έγκυρης οικονομικής εφημερίδας «Η ΑΓΟΡΑ», που υπογράφουν η Κάτια Μακρή και ο Όμηρος Εμμανουηλίδης. Η τρόικα αμφισβήτησε ευθέως την αποδοτικότητα του συγκεκριμένου φόρου (όπως και εκείνου που έχει επιβληθεί στο κρασί) και ζήτησε να βρεθούν ισοδύναμα εισπρακτικά μέτρα. «Πάρτε πίσω το φόρο σε κρασί και στοίχημα» είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος του πρώτου θέματος της εφημερίδας «Η ΑΓΟΡΑ» και στο ρεπορτάζ αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Το δεύτερο που έβαλαν εκ νέου στο μικροσκόπιο τους οι επικεφαλής του κουαρτέτου ήταν τα 5 λεπτά επιβάρυνσης ανά στήλη στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Το κράτος είχε προϋπολογίσει έσοδα 250 εκατ. ευρώ, πλην όμως τόσο η πτώση του τζίρου όσο και η δικαστική εμπλοκή μετά την προσφυγή της εταιρείας κατά του Δημοσίου δεν φαίνεται να φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι θεσμοί επανέλαβαν πολλές φορές τη φράση «πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μια λύση που θα ικανοποιήσει τους πράκτορες. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται νέα επαφή της ΠΟΕΠΠΠ με τους εμπειρογνώμονες του υπουργείου Οικονομικών, κατά την οποία δεν αποκλείεται να κλείσει οριστικά το θέμα.

Στο 85% η συμμετοχή στην απεργία

Την περασμένη Πέμπτη τα πρακτορεία του δικτύου της ΟΠΑΠ Α.Ε συμμετείχαν στη μεγάλη πανελλαδική απεργία ενάντια στο ασφαλιστικό και το φορολογικό που είχαν προκηρύξει πολλά σωματεία -ανάμεσα στα οποία και η ΓΣΕΒΕΕ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΠΟΕΠΠΠ, στην απεργία συμμετείχε σχεδόν το 85% των πρακτορείων. «Για μια ακόμη φορά ο κλάδος μας έδειξε πως είναι ενωμένος και δίνει μαζικά και επιτυχημένα τους αγώνες του. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην απεργία και δεν άνοιξαν τα μαγαζιά τους κι ελπίζω πως στην επόμενη κινητοποίηση η συμμετοχή θα φτάσει το 100%. Η μαζικότητα στη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις είναι το μεγάλο μας όπλο για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του κλάδου» επισήμανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΠΠ, Κυριάκος Τοπτσίδης, σχολιάζοντας τη συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: