Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. : ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ
Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2016

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΜΕΛΗ ΤΗ ΠΟΕΠΠΠ

Θέμα: Ασφαλιστικό-AΠΕΡΓΙΑ με κλείσιμο των πρακτορείων.

Συνάδελφοι,
Η πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό με τις ρυθμίσεις που προβλέπει, είναι καταστροφικές για τους ελευθέρους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και δεν πρέπει να περάσει. Στην φορομπηχτική λαίλαπα των τελευταίων χρονών, έρχεται να προστεθεί μια ακόμα πρόταση -δήθεν για την λύση του ασφαλιστικού- που όχι μόνο δεν λύνει το πρόβλημα της βιωσιμότητας του, αλλά βάζει λουκέτο στις λίγες υγιείς επιχειρήσεις που υπάρχουν ακόμα. Γιατί, τι άλλο να πάρεις ακόμα από αυτούς που δεν έχουν βιώσιμες επιχειρήσεις, δεν καλύπτουν τις υποχρεώσεις τους, είναι μέσα στα χρέη, σε μια περίοδο βαθιάς ύφεσης. Και εκτός αυτού είναι χωρίς λογική. Δημιουργεί ανισότητα και καταργεί την αρχή της αναλογικότητας σε εισφορές και απόδοση συντάξεων.
Συνάδελφοι,
Εμείς οι πράκτορες παιχνιδιών ΟΠΑΠ, ήδη τον τελευταίο χρόνο έχουμε δει να χάνεται, η απαλλαγή ενός τεκμαρτού ποσού που είχαμε μετά την ένταξη μας στα βιβλία Εσόδων-Εξόδων. Το τελευταίο διάστημα έχουμε ορατό τον κίνδυνο να κλείσουν πάνω από δυο χιλιάδες πρακτορεία σύμφωνα με την μελέτη της PWC εάν εφαρμοστεί ο νόμος για την φορολόγηση των παιχνιδιών ΟΠΑΠ. Τώρα έχουμε και τις προτάσεις για το ασφαλιστικό, που μαζί με την αύξηση της φορολογίας και τα υπόλοιπα χαράτσια που μας επιβλήθηκαν, θα δουλεύουμε για την εφορία και την επαγγελματική μας ασφάλιση. Ειδικά εμείς οι πράκτορες ΟΠΑΠ όπου τα έσοδα μας είναι 100% βεβαιωμένα, φανερά και αδιαμφισβήτητα και δεν αποκρύπτουμε ούτε ένα ευρώ. Αν οι προτεινόμενες ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό είναι καταστροφικές για τους ελεύθερους επαγγελματίες για εμάς θα είναι διπλά καταστροφικές.

ΟΧΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η ΠΟΕΠΠΠ συντάσσεται με την απόφαση της ΓΣΕΒΕΕ για κλείσιμο των πρακτορείων μας την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016
Μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους τους ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες, να διατρανώσουμε την έντονη μας αντίδραση στις ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό. Μια ακόμα πρόταση της κυβέρνησης χωρίς λογική , αναποτελεσματική και στην ουσία αντιαναπτυξιακή που αν εφαρμοστεί θα είναι ταφόπλακα στην ιδιωτική μικρομεσαία επιχείρηση.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΠΑΠ ΚΛΕΙΣΤΑ :Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Για το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ
Ο Γενικός Γραμματέας Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Λυριστής Κυριάκος Τοπτσίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: