Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Πόσους αγώνες του Champions League θα βλέπουμε σε ελεύθερο κανάλι;

Από τις 11 Αυγούστου και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, όλοι οι αγώνες των κορυφαίων διασυλλογικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της Ευρώπης, UEFA Champions League και UEFA Europa League, θα φιλοξενούνται στην ίδια τηλεοπτική στέγη, του ΟΤΕ TV, για τα επόμενα 3 χρόνια Ο ΟΤΕ εξασφάλισε τους όλους αγώνες του UEFA Champions League, από το Super Cup και τα πλέι οφ μέχρι τον τελικό, θα προβάλλονται στα κανάλια ΟΤΕ SPORT.

Συγκεκριμένα ο OTE TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα τους 133 από τους 146 αγώνες, ενώ οι υπόλοιποι 13 αγώνες θα μεταδίδονται παράλληλα από την ΕΡΤ. Ταυτόχρονα, ο ΟΤΕ TV έχει και το σύνολο των αγώνων του Europa League. Το κόστος της συμφωνίας δεν έχει ανακοινωθεί αλλά εκτιμάται πως βρίσκεται κοντά στα 100 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια. Επίσης, ο ΟΤΕ, μέσω διαφημιστικής εταιρείας ανανέωσε για 3 χρόνια τη συμφωνία του για τη μετάδοση των αγώνων του ισπανικού πρωταθλήματος, αντί ποσού που φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: