Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Βρέθηκε ο υπερτυχερός του Τζόκερ, αλλά κρύβεται

Το βράδυ της Τρίτης ένας δικηγόρος εμφανίστηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ λέγοντας ότι έχει στα χέρια του το τυχερό δελτίο και ότι εκπροσωπεί έναν Έλληνα πελάτη του - Ο νικητής κέρδισε το ποσό των 9.526.392,58 ευρώ με ένα δελτίο των 3 ευρώ!

Λύθηκε το βράδυ της Τρίτης το μυστήριο με τον υπερτυχερό του ΤΖΟΚΕΡ ο οποίος κατάφερε να κερδίσει το ποσό των 9.526.392,58 ευρώ με ένα δελτίο το οποίο κόστισε 3 ευρώ!


Ωστόσο, ο νικητής εξακολουθεί να κρύβεται αφού φέρεται να έστειλε τον δικηγόρο του να παραλάβει το τυχερό δελτίο από τον ΟΠΑΠ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας δικηγόρος εμφανίστηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ ισχυριζόμενος ότι έχει στα χέρια του το τυχερό δελτίο και ότι εκπροσωπεί έναν πελάτη του. Νωρίτερα την Τρίτη το protothema.gr είχε επικοινωνήσει με τον ΟΠΑΠ, ωστόσο, δεν υπήρχαν νέα για τον εκατομμυριούχο ο οποίος αγόρασε το «χρυσό» δελτίο από το «γούρικο» πρακτορείο των Βασίλη Γκίνη και Θωμά Λιάλια στην Κυψέλη.

Πάντως, προτού ακόμη παραλάβει την πολυπόθητη επιταγή, ο υπερτυχερός του Τζόκερ κατάφερε να προκαλέσει «πανικό» στο Διαδίκτυο, ενώ έκανε το Twitter να πάρει «φωτιά».

Ο λόγος ήταν οι φήμες που ήθελαν τον μοναδικό νικητή του Τζόκερ που κέρδισε 9,5 εκατομμύρια ευρώ να είναι μετανάστης από το Πακιστάν.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έκανε τον γύρο του Διαδικτύου μια «συνέντευξη» του «υπερτυχερού» στην εφημερίδα  Αλ Ζαουάχρι του Πακιστάν στην οποία ο νικητής δήλωνε πως με τα λεφτά που κέρδισε είχε σκοπό να φέρει την οικογένεια του στην Ελλάδα και να ζήσει πλουσιοπάροχα.

Χαρακτηριστικό ήταν και το σχετικό σχόλιο της βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίας Κανελλοπούλου, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

«Χαχαχαχαχαχαχαχα........Τι ακούω;;;Τί διαβάζω;;;;Τι μαθαίνω;;;;Πακιστανός το τζόκερ;;;;;;;Υπάρχει θεός τελικά!!!!», έγραψε η βουλευτής. 

Τελικά, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης ο νικητής είναι Έλληνας, ενώ λίγο νωρίτερα και ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας είχε διαψεύσει την είδηση, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει εφημερίδα με τέτοιο όνομα στη χώρα του.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: