Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Στο συν τα κέρδη και οι πωλήσεις του ΟΠΑΠ

Ημέρα οικονομικών αποτελεσμάτων ήταν η σημερινή για τον ΟΠΑΠ με τον Οργανισμό να ανακοινώνει αύξηση κερδών και αύξηση πωλήσεων στο α΄ τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις της εξεταζόμενης περιόδου, αυτές διαμορφώθηκαν σε 1,1182 δισ. ευρώ έναντι πωλήσεων ύψους 965,5 εκατ. ευρώ (+15,8%), την αντίστοιχη περίοδο του 2014.

Αναφορικά τώρα με τα καθαρά έσοδα προ φόρων (GGR), αυτά αυξήθηκαν σε ποσοστό 11,3% ανερχόμενα στα 356,3 εκατ. ευρώ έναντι 320,1 εκατ. ευρώ που είχαν επιτευχθεί το α’ τρίμηνο του 2014.

Κατά τα λοιπά οικονομικά μεγέθη που ανακοινώθηκαν η εικόνα έχει ως εξής:

# Τα EBITDA α’ τριμήνου ανήλθαν σε 93,2 εκατ. ευρώ (α’ τρίμηνο 2014: 76,3 εκατ. ευρώ), υψηλότερα κατά 22,2% σε ετήσια βάση, σημειώνοντας μεγαλύτερη αύξηση έναντι αυτής του κύκλου εργασιών, απόρροια της συνεχιζόμενης και αποτελεσματικής διαχείρισης του κόστους σε όλο το φάσμα των λειτουργιών του Ομίλου, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.
 # Τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν σε 58,1 εκατ. ευρώ έναντι 49,7 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2014 (αύξηση 16,9%).
 # Το περιθώριο EBITDA διαμορφώθηκε στο 26,2%, αυξημένο κατά 2,4 ποσοστιαίες μονάδες.
 # Το κόστος διάθεσης διαμορφώθηκε σε 25,2 εκατ. ευρώ, μειωμένο κατά 2,6% σε ετήσια βάση, παρά το πρόσθετο κόστος από την πλήρη ενοποίηση της Ελληνικά Λαχεία.
 # Ισχυρή ταμειακή θέση στα 264,6 εκατ. ευρώ

K. Ziegler: «Παραμένουμε σταθεροί στους στόχους μας»

 Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου 2015, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ κ. Kamil Ziegler, ανέφερε: «Όπως και την προηγούμενη χρονιά συνεχίζουμε και στο 2015 με ενισχυμένη την κερδοφορία μας. Οι θετικές μας επιδόσεις καταγράφονται τόσο στα οικονομικά μας αποτελέσματα όσο και στην παραγωγικότητα σε όλο τον Όμιλο της ΟΠΑΠ. Συνολικά, παρά το ευμετάβλητο οικονομικό περιβάλλον, καταφέραμε να αυξήσουμε τον κύκλο εργασιών και την κερδοφορία μας, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να βελτιώνουμε και να εμπλουτίζουμε τα προσφερόμενα παιχνίδια. Παραμένουμε σταθεροί στους στόχους μας για το 2015, προσηλωμένοι στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας. Η επιτυχημένη εισαγωγή των VLTs στην ελληνική αγορά θα δημιουργήσει πρόσθετα έσοδα για το ελληνικό δημόσιο, νέες θέσεις εργασίας και θα τονώσει την αγορά ακινήτων. Η εταιρεία μας αποτελεί διαχρονικά στυλοβάτη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας με σημαντική συνεισφορά».

http://www.iapopsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: