Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Τα ζευγάρια των 16 του Champions League

Άρωμα περσινής σεζόν επιφύλασσε η κλήρωση για τη φάση των "16" του Champions League. Τρία από τα οκτώ ζευγάρια είχαν αναμετρηθεί και πέρσι σε νοκ-άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ θα αντιμετωπίσει ξανά στους "16" τη Σάλκε (9-2 το συνολικό σκορ πέρσι), η Σίτι θα συγκρουστεί όπως και πέρσι στην ίδια φάση με την Μπαρτσελόνα (πέρασαν με 4-1 οι μπλαουγκράνα), ενώ η Παρί θα παίξει με την Τσέλσι. Πριν λίγους μήνες βρέθηκαν στους "8", με την ομάδα του Μουρίνιο να ανατρέπει την ήττα με 3-1 στο Παρίσι, παίρνοντας την πρόκριση στο Λονδίνο χάρη στο 2-0.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ντόρτμουντ, για πρώτη φορά μετά τον μεταξύ τους τελικό το 1997. Παιχνίδια της μοίρας; Το ζευγάρι κληρώθηκε από τον Καρλ Χάιντς Ρίντλε, ο οποίος είχε βάλει δύο γκολ στο 3-1 της γερμανικής ομάδας, με το οποίο κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια ο Βενγκέρ, με την Άρσεναλ, θα αντιμετωπίζει τη Μονακό την οποία υπηρέτησε για 7 χρόνια, η φιναλίστ Ατλέτικο θα κοντραριστεί με την Λεβερκούζεν, η Μπάγερν κληρώθηκε με την Σαχτάρ ενώ η Βασιλεία θα παίξει με την Πόρτο.

Τα ζευγάρια στη φάση των "16"

Παρί Σεν-Ζερμέν - Τσέλσι
Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα
Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης
Γιουβέντους - Ντόρτμουντ
Σάλκε - Ρεάλ Μαδρίτης
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μπάγερν
Άρσεναλ - Μονακό
Βασιλεία - Πόρτο

Το πρόγραμμα των αγώνων:


17 Φεβρουαριου & 11 Μαρτίου
Παρί Σεν Ζερμέν - Τσέλσι
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μπάγερν

18 Φεβρουαρίου & 10 Μαρτίου
Σάλκε - Ρεάλ Μαδρίτης
Βασιλεία - Πόρτο

24 Φεβρουαρίου & 18 Μαρτίου
Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα
Γιουβέντους - Ντόρτμουντ

25 Φεβρουαρίου & 17 Μαρτίου
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης
Άρσεναλ - Μονακό


**O τελικός θα διεξαχθεί στις 6 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: