Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Super League: Το χειρότερο πρωτάθλημα στον κόσμο


Για το επίπεδο και τον ανταγωνισμό του ελληνικού πρωταθλήματος ουδείς μιλάει με φουσκωμένα τα στήθη από υπερηφάνεια. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι στα κάτω στρώματα. Πιθανότατα όμως όχι τόσο κάτω, όσο με βάση τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας που έκανε η "Daily Mail" και τα οποία είναι άκρως απογοητευτικά και σοκαριστικά.

Η Super League αποτελεί "τον τελευταίο τροχό της αμάξης" ανάμεσα στα 34 μεγάλα πρωταθλήματα από την Ευρώπη, την Αυστραλία, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική. Η μελέτη προσμετρά όλα τα ποιοτικά στοιχεία, βάσει των οποίων μπορούν να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα για την ποιότητα ενός πρωταθλήματος.

Μελετήθηκαν τα έσοδα, οι μισθοί, οι τιμές των εισιτήριων, η προσέλευση του κόσμου, τα ταλέντα που παράγονται, τα τρόπαια που έχουν κατακτήσει οι ομάδες κάθε πρωταθλήματος, οι προπονητές, το επίπεδο ανταγωνισμού και η προσφορά στην Εθνική ομάδα. Όλα αυτά μαζί αναλύθηκαν ξεχωριστά και βγήκε ένα τελικό συμπέρασμα.

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, στην κορυφή βρίσκεται η Premier League με 77 βαθμούς, δεύτερη είναι η Μπουντεσλίγκα με 76.4 βαθμούς, τρίτη η Πριμέρα Ντιβισιόν με 66.5, τέταρτη η Ligue 1 με 56.0 και πέμπτη η Serie A με 55.6. Όσο για την Ελλάδα, βρίσκεται στην 34η και τελευταία θέση, κάτω ακόμα και από τη Νιγηρία με 28 βαθμούς.

Συν τις άλλοις, η Super League θεωρείται το λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε σχέση με εκείνα που έχουν από 18 ομάδες και πάνω. Καλύτερο πρωτάθλημα είναι αυτό που ο τίτλος του αλλάζει χέρια. Ο Ολυμπιακός είναι ο μόνιμος πρωταθλητής με εννέα την τελευταία δεκαετία και τον Παναθηναϊκό να έχει μπει... σφήνα.

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: