Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Από 2 Ιουνίου νέο Live Betting μέσα στα πρακτορεία

Αναβαθμίζεται το in store Live Betting της ΟΠΑΠ, από τη Δευτέρα 2 Ιουνίου,όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Καμίλ Ζίγκλερ, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στο Μέγαρο Μουσικής, κατά την οποία η ΟΠΑΠ παρουσίασε τα σχέδια της για το αύριο του Οργανισμού.
Με τη νέα πλατφόρμα, ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά γεγονότα, ενώ θα μπορεί να στοιχηματίσει με πολλαπλές επιλογές (multi betting).
Πρόκειται για την πρώτη, ουσιαστική, ανανέωση του παιχνιδιού, που στόχο έχει να κάνει πιο συναρπαστική την εμπειρία του παίκτη και να παρατείνει την παραμονή του στο πρακτορείο. Ήδη, από την περασμένη εβδομάδα, συνεργάτες της ΟΠΑΠ επισκέπτονται πρακτορεία προκειμένου να εγκαταστήσουν το νέο εξοπλισμό, ο οποίος βεβαίως παρέχεται εντελώς δωρεάν από τον Οργανισμό.
Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε την περασμένη Τετάρτη, 7 Μαΐου, η ΠΟΕΠΠΠ (την υπογράφουν ο Πρόεδρος, Κυριάκος Τοπτσίδης και ο γενικός γραμματέας, Αναστάσιος Λυριστής) και η οποία απευθύνεται προς όλα τα σωματεία-μέλη της Ομοσπονδίας, αναφέρονται τα εξής:
 «Συνάδελφοι,Η ΟΠΑΠ ΑΕ στα πλαίσια αναβάθμισης των "παρεχόμενων υπηρεσιών της και με την ευκαιρία του Παγκόσμιου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί, προχωρά σε πλήρη ανανέωση του παιχνιδιού ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE.
Από 2 Ιουνίου 2014 το παιχνίδι θα παρέχεται μέσω νέας αναβαθμισμένης πλατφόρμας ενώ θα προσφέρει διευρυμένο πλήθος στοιχηματικών επιλογών καθώς και τη δυνατότητα στοιχηματισμού με πολλαπλές επιλογές (multi betting).
Για τον λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 8/5/2014 εξωτερικοί συνεργάτες της ΟΠΑΠ ΑΕ θα επικοινωνούν μαζί σας προκειμένου να προγραμματιστεί συνάντηση για την αναγκαία εγκατάσταση νέου εξοπλισμού ο οποίος θα παρέχεται δωρεάν από την ΟΠΑΠ ΑΕ.

Για την επιτυχή αναβάθμιση του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE, παρακαλούμε να συνδράμετε-συνεργαστείτε με κάθε τρόπο για τη γρήγορη εγκατάσταση του εξοπλισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: