Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

H GTECH πάροχος του ΟΠΑΠ για το διαδικτυακό στοίχημα

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει την επιλογή της εταιρείας GTECH S.p.A. ως παρόχου για την επέκταση των δραστηριοτήτων και στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος (online betting). 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η επιλογή της GTECH προκύπτει μετά από κλειστή διαδικασία spec, στην οποία συμμετείχαν συνολικά πέντε (5) διεθνείς εταιρείες. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. προχώρησε στη διεξαγωγή της συγκεκριμένης διαδικασίας με στόχο την επιλογή στρατηγικού συνεργάτη στο διαδικτυακό στοίχημα (online betting) και η συνεργασία των δύο εταιρειών θα επικεντρωθεί αρχικά στο αθλητικό διαδικτυακό στοίχημα (online sports betting).

Η GTECH είναι κορυφαία διεθνώς εταιρεία στην ανάπτυξη πλατφόρμας διαδικτυακού στοιχήματος και επελέγη επειδή πληροί επιτυχώς τα κριτήρια που είχαν τεθεί από τη διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε.

H εξέλιξη αυτή είναι σημαντικός σταθμός στην ιστορία της ΟΠΑΠ, καθώς η εταιρεία εισέρχεται στην αγορά υπηρεσιών iGaming, οι οποίες αναμένεται να αποτελέσουν έναν από τους κυριότερους παράγοντες που θα συμβάλουν στη μελλοντική της ανάπτυξη, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα παιχνίδια επίγειου στοιχηματισμού και τη διευρυνόμενη συνεργασία της ΟΠΑΠ με το δίκτυο των πρακτόρων της.

http://www.euro2day.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: