Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Εκτός το Ξάνθη-Λίνφιλντ

Η UEFA αφαίρεσε από το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων του δεύτερου προκριματικού γύρου το ματς της Ξάνθης με τη Λίνφιλντ, ενώ αναμένεται η απόφαση του CAS για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναμένει, πλέον, την απόφαση του CAS, όσον αφορά τη συμμετοχή του ή μη στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού έληξε η διαδικασία της εκδίκασης της υπόθεσης του «Άγιαξ». Πάντως, την ίδια στιγμή η UEFA αφαίρεσε από το αγωνιστικό πρόγραμμα του δεύτερου προκριματικού γύρου το πρώτο ματς της Σκόντα Ξάνθης με τη Λίνφιλντ, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (15/7) στις 21:15. Έτσι, προκύπτουν υποψίες ότι ίσως και να δικαιώθηκε ο ΠΑΣ ή απλά η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία το αφαίρεσε μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του CAS, όποια κι αν είναι αυτή.

www.gazzetta.gr


UPDATE 16/07 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ματς Ξάνθη-Λίνφιλντ θα διεξαχθεί κανονικά την Πέμπτη στις 21.15

Δεν υπάρχουν σχόλια: