Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Tα στημένα στην Τουρκία ίσως στείλουν τον ΠΑΟΚ στους ισχυρούς του Τσάμπιονς Λιγκ

Μέσω Τουρκίας ο ΠΑΟΚ «βλέπει» τους ισχυρούς!
Mε αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απειλούνται η Φενερμπαχτσέ και η Μπεσίκτας, καθώς θα εξεταστούν από την UEFA σχετικά με κατηγορίες για στημένα παιχνίδια και σε περίπτωση τιμωρίας ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει επίπεδο στα προκριματικά του Champions League.
Η UEFA θα εξετάσει τις δύο τούρκικες ομάδες στις 22/6, η τιμωρία αναμένεται να επιβληθεί και στους δυο συλλόγους, άρα στα προκριματικά του Champions League θα πάει η Μπούρσασπορ, η όποια έχει χαμηλότερο συντελεστή από τον ΠΑΟΚ. Έτσι, εφόσον συμβεί αυτό, αυτόματα η ομάδα της Θεσσαλονίκης περνά στους ισχυρούς για τα προκριματικά της διοργάνωσης.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Φενέρ έχει μπλεξίματα με στημένα παιχνίδια. Η τούρκικη ομάδα είχε τιμωρηθεί την σεζόν 2011-12 με αποκλεισμό από το Champions League διότι ο πρόεδρος της ομάδας, Αζίζ Γιλντιρίμ, είχε βρεθεί ένοχος σε σκάνδαλο στημένων και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης. Επίσης, εκτός από τις δυο ομάδες κατηγορούνται, πέντε υπάλληλοι της Φενέρ και δύο της Μπεσίκτας.

Η τοποθέτηση της UEFA αναφέρει: «Μετά από έρευνες για καταγγελίες περί στημένων παιχνίδια που αφορούν την Φενέρμπαχτσε, η επιτροπή επιθεώρησης της UEFA θα υποβάλλει τα ευρήματα της στο πειθαρχικό όργανο σε μια διαδικασία, όπου θα εξεταστεί η ομάδα και πέντε υπάλληλοι. Αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί το Σάββατο 22 Ιουνίου. Επίσης έχουν κινηθεί διαδικασίες κατά της Μπεσίκτας και δυο ανθρώπων του κλαμπ για δραστηριότητες με στημένα παιχνίδια που έλαβαν χώρα στο τελικό Κυπέλλου το 2011».

Δεν υπάρχουν σχόλια: