Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Κέρδισε η μισή Ξάνθη το τζακ ποτ του Λαϊκού!


Σε δεκάδες υπολογίζονται οι Ξανθιώτες που κερδίζουν μεγάλα ή μεγαλύτερα ποσά, κάτοχοι των τυχερών λαχνών της 15ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης, αφού συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ μοιράζονται στην περιοχή της Ξάνθης. 
Ο τυχερός αριθμός του τετραπλού τζακ ποτ είναι 08217 της 9ης σειράς που κερδίζει 935.000 ευρώ καθαρά (1,4 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που διαθέτει και τα 5 στοιχεία) αλλά οι λαχνοί που κερδίζουν από τις σειρές 1η ως 10 έχουν επίσης διατεθεί στην Ξάνθη.
Ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί όλοι οι τυχεροί παρά μόνο αυτοί κερδίζουν ποσά μερικών χιλιάδων ή δεκάδων χιλιάδων ευρώ και μόνο φήμες υπάρχουν για τους υπόλοιπους τυχερούς.
 Προφανές είναι ότι αυτοί που θα κερδίσουν τα μεγαλύτερα ποσά δεν θα εμφανιστούν εύκολα.
Όπως σημειώνει ιδιοκτήτης  πρακτορείου, η Ξάνθη έχει φανεί αρκετές φορές τυχερή, το τελευταίο διάστημα, παρά τη γενικότερη κάμψη των πωλήσεων σε λαχεία και τυχερά παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: