Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Στην Καβάλα ο υπερτυχερός του Τζόκερ. Με 2.5€ πήρε 1.8 εκατ.

Και τα τρία τυχερά δελτία των δυο πρώτων κατηγοριών του Τζόκερ κόστιζαν μόλις 2,5 ευρώ το

καθένα. Το ένα δελτίο, το οποίο κέρδισε 1,8 εκατ. ευρώ, κατατέθηκε σε πρακτορείο της Καβάλας, ενώ τα άλλα δύο, το καθένα από τα οποία κέρδισε 69.168,85 ευρώ, κατατέθηκαν σε πρακτορείο της Δράμας και των Κάτω Πολεμιδίων Λεμεσού.

Στο Λόττο, μετά και από το νέο Τζακ-ποτ της Τετάρτης, οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας διεκδικούν αύριο τουλάχιστον 2,7 εκατομμύρια ευρώ. Τζακ-ποτ σημειώθηκε χτες και στο ΠΡΟΤΟ, με συνέπεια οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας να διεκδικούν 150.000 ευρώ.





Δεν υπάρχουν σχόλια: