Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Μπάχαλο με το ΑΕΚ-ΟΦΗ!


Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε ότι το ΑΕΚ - ΟΦΗ θα διεξαχθεί την Κυριακή (19/2, 17:15), όμως νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φαρσοκωμωδία δεν έχει τέλος, αφού τελικά μπορεί να μην γίνει το ματς.

Έπειτα από πιέσεις των δύο ομάδων, οι αρμόδιοι φορείς αποφάσισαν να γίνει το ματς την Κυριακή στις 17:15. Από την πλευρά της η αστυνομία δεν είναι τελείως αντίθετη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγάλο πρόβλημα των αρχών στο ζήτημα ήταν ότι θεωρούσαν πως δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να γίνει γνωστή η χθεσινή απόφαση να γίνει χωρίς την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ από την στιγμή που δεν σφράγισε τα εισιτήρια.

Η σχετική ανακοίνωση της Superleague αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια απαγόρευσης διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ από τη ΓΓΑ, ο αγώνας ορίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 17:15».

Ενδεικτικό της κατάστασης και της σύγχυσης που που επικρατεί είναι και το λάθος της διοργανώτριας αρχής που μπέρδεψε τις ημερομηνίες κάνοντας λόγο για Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: